Dar speciile periclitate nu se țin în grădini zoologice, sunt protejate în parcuri naționale care le simulează habitatul, doar că acel habitat este controlat. Nu sunt lăsați în interiorul lor prădători, li se dă de mâncare, primesc asistență medicală când e nevoie și sunt urmăriți tot timpul.
2) Majoritatea se reproduc. Extrem de putine nu se reproduc. Cand si altele vor ajunge pe lista speciilor amenintate, cele in prezent amenintate ar pute fi salvate. Si animalele nu isi urmeaza instinctele de placere, ci pentru supravietuire. Chiar crezi ca pradatorii simt adrenalina cand vaneaza? Nu, o fac pentru supravietuire. Chiar crezi ca pasarile migreaza de placere? Nu, ci ca sa nu inghete.
1) Nu toate trebuie duse la gradini zoologice. Unele pot fi duse la oameni ca animale de companie.
3) Da-le incolo de guverne. Cei care trebuie sa puna bani in asta sunt proprietariii gradinilor zoologice si oamenii din popor.
Pai daca ne apucam sa le salvam habitatele, atunci sa vorbim. Si nu spun ca nu ar trebui salvate habitatele. Ideea mea este ca daca nu incercam sa le protejam, macar sa nu moara speciile.
Nici una din variante, ci la un parc si/sau rezervatie naturala, ceea ce deja exista si sunt oameni care au grija de ele.
anonim_4396 întreabă: