Depinde chiar de tine asta.Adica ce rasa de caini iti place tie...Mie imi place labradorul.Si ti-l recomand, de asemenea.Dar wikipedia este totusi o sursa de informare...In cateva minute si gasesti o rasa care-ti place. Uite aici un link ca sa nu mai stai sa cauti cu toate rasele. Daca dai click pe o rasa, iti arata si o imagine.
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_rase_de_c%C3%A2ini
Sper ca am fost de ajutor.Pa:D
Sunt multe rase de caini. Unii au anumite calitati, altii au altele, insa ceea ce au aproape toti este atasamentul si intelegerea pe care sunt capabili sa o arate stapanului. Unii sunt inteligenti, altii vicleni, unii duri si periculosi, altii jucausi si...fragili. Tu trebuie sa te gandesti bine pentru ce vrei sa tii un caine. Te gandesti la spatiul pe care il ai, in functie si de locul unde stai, la casa sau la apartament, pentru ca unele rase au nevoie sa iasa zilnic afara si va trebui timp pentru asta. Poate ca acum ai timp si posibilitatea sa tii si sa ingrijesti un caine. Dar daca in timp ti se schimba situatia, nu poti sa il neglijezi, sau chiar mai rau, sa il abandonezi, cum fac multi oameni azi. Pentru ca si animalele au inima, si animalele simt, si animalele isi pot incredinta "sentimentele" unei persoane, familii. Deci, gandeste-te bine ce ai de facut. Un sfat: intra pe site-uri despre caini, sunt prezentate multe rase, cu poze, cu descrieri-mai ales ale comportamentului si a obiceiurilor/inclinatiilor. Acolo ai de unde alege. Aici, numai cuvinte.
Succes!
Eu am un maltez imperechiat cu bison havanez este super dragut. Este mic nu mare deoarece stau la apartament.
Salut! Sa nu te superi dar eu personal nu mi as lua un caine de la un magazin...cel putin daca nu vrei sa l tii in casa...m as duce la un adapost sau l as lua de undeva din strada unde este abandonat..Si inca o data scuze daca nu v a placut ce v am spus !
Daca vrei un caine de talie mare care este foarte prietenos iti poti lua un Terra Nova sunt foarte frumosi, jucausi si loiali. Daca vrei unu de talie mica poti sa iti iei un Shih Tzu, dar daca vrei unul care nu are balana mare si este usor de ingrijit poti opta pentru un Chiuaua sau Boxer
RazvanSmile întreabă:
Gtxman întreabă: