| bulina99wtf a întrebat:

Nu ma pot hotari ce sa aleg : bichon sau pechinez; Voi ce ziceti? Doresc raspuns argumentat!

Răspuns Câştigător
| SufletulPetrecerii a răspuns:

Bichon mai frumos mai mic sicred ca ti-ar fi un bun animal de companie daca iubesti mult animalele... bine bichonii necesita mai multa atentie ca pechineziitongue

6 răspunsuri:
| RockLegend a răspuns:

Pechinez!

| Amorezatul a răspuns:

Din cele doua rase de caini: Clar Bichon, este mult mai energic, mai ascultaret, mai frumos decat orice alt pechinez. Eu sunt satul de pechinezi, numai bele mi-au facut!

| NoNameJunior a răspuns:

Pai,amandoi sunt foarte frumosi.
cand te duci sa cumperi unul uita-ta la pret si intreaba daca este bun,iubitor sau daca musca si este agresiv.
deci, cand te duci, il iei pe cel ieftin dar care sa fie si un prieten bun!

| TheShade a răspuns:

Eu zic bichon...

| DidiChanx3 a răspuns:

Bichon is mai draguti se dreseaza mai usor is mai usor de ingrijit [plus is mai draguti fundita puppy dog eyes

| EmmEmma a răspuns:

PECHINEZ este cel mai frumos si dragut animal di lume si stiu pentru ca si eu am.In primul rand am mers cu ea la un concurs canin si am castigat locul 1 pentru cel mai dragut si inteligent animal de companie nici un catel pechinez nu este urat sa uprost sunt perfecti ca animale de companie si in plus sunt foarte jucausi de fiecare data cand ajung acasa de la scoala trebuie sa stau cu bratele intinse pentru ca imi sare in brate si ma intampina cu caldura asa ca iti tecomand un PECHINEZ