Incearca sa le spui ce simti.Convinge-i ca tie chiar iti place acel catelus.
Mult succes si nu te lasa!
E deskis geamu? la ce etaj stai? stii sa rasp la intrebarile astea macar
Vorbeste cu parintii tai, adica cu amandoi, si spune-le ca vrei un bichon foarte mult si ca esti dispusa sa faci ceva ca sa meriti asta. Intreaba-i de ce nu vor sa ia un catel, si gandeste-te daca chiar sunt motive intemeiate sau motive pe care tu nu ai putea sa le schimbi cumva.
Si un sfat: bichonii lasa mult par, ceea ce nu o sa le placa parintilor. Yorkie e o rasa foarte draguta, tot asa scumpici sunt, sunt de talie mai mica, si nu lasa par. :D
Acum depinde de tine, dar doar spun ca asta cu blana ar putea sa-ti aduca o sansa in plus.
http://www.google.ro/......tp?/images
Nu te supara, dar sa plangi pentru un caine(sau orice animal), ii cam stupid. Daca aveai deja si murea sau ceva de genu da, dar asa?
Ce poti sa face, este sa insisti sau sa treci mai departe, doar no sa plangi o viata...
Generatiile de azi...
Pai eu una sunt socata cate metode ti-am dat si pana la urma...
Pai daca nu va lasa sa va luati caine, atunci e timpul sa-l abordam pe el! Chestia e ca tatal tau se ingrijoreaza prea mult ca va lasa par si chestii din astea + ca nu sti cat timp ai la dispozitie pentru el. E nevoie de ceva vreme pentru al dresa, pentru al obisnui cu noua familie, pentru a il adapta la mediu. A si, MyOnlyHope sa stii ca nu lasa par ba chiar sunt draguti. Si Yorkie e adorabil dar daca fata vrea un Bichon Maltese sau Frise, las-o sa-si aleaga care vrea. Acum a prins drag de ei si ti-ai gasit tu sa intervii cu parul' tau. NU lasa par ba chiar nu ai probleme cu asa ceva mai ales daca ii tunzi. Alynutza, nu te lasa, arata-le cat de mult iti doresti un catel. Gandeste-te ce caracter puternic ai si ce idei inovatoare ai folosit ca sa o convingi pe mama ta. Cat despre tatal tau, promite-le ca vei avea grija de el si ca niciodata nu il vei lasa de izbeliste, il vei iubi, il vei rasfata si va fi o proprietate pentru tine. Arata-i si tatalui tau poze cu Bichonii, filmulete haioase, clipuri cu oameni care povestesc cat de frumos este sa ai un caine ( ar fi bine daca ai gasi despre rasa aceasta ) si cat de usor este de ingrijit. Arata-i si problemele nu le evita pentru ca atunci va fi mai rau daca vor aparea dupa ce iti iei cainele iar tatal tau va spune satisfacut,, Ti-am spus eu!". Totusi, toate problemele au rezolvari deci nu-ti face griji
anonim_4396 întreabă:
Nelutuborda întreabă: