Eu am 2 pitbuli si un rottweiler crede-ma sunt caini foarte buni de paza isi iubesc stapanul pana la moarte sunt foarte jucausi.Eu ii iubesc enorm crede-ma nu te vei plictisi niciodata de ei.Stiu ca multi critica rasele astea dar nu-i baga in seama au auzit si ceva prosti si toti se dau destepti.
Iti poti lua un Shar-Pei.Nu lasa par, si sunt buni pentru orice spatiu.Numai ca sunt cam galagiosi."Rudele" Shar-peilor sunt Chow-Chow.Aceasta rasa este foarte paroasa, si lasa par peste tot.Este recomandata in special pentru locuintele la munte.
Uite niste rase mariog German,Dobberman,Ciobanesc[australian, de berna, mioritic, german etc.], si alte sugestii pe internet Sper ca te-am ajutat
Ia-ti un Shar-Pei.Nu este prea pretentios la mancare.Si este un paznic foarte bun.Dar sa il iei de pui.Se ataseaza foarte bine de stapan.
Merci. o sa ma interesez.
Pentru putin.
Juliet10,nu exista caini prosti, ci stapani prosti! Pudelii sunt niste caini foarte inteligenti, mai inteligenti decat ar crede altii.Nu exista caini fitosi, ci stapani fitosi! Descrie un "caine fitos"..presupun ca ai spune:ii place sa poarte fundite prin blanita si sa fie spalat.Aceste lucruri nu sunt mofturile cainelui,ci ale stapanului. Poate cainele uraste sa faca bae, dar stapanul ii face baita des, astfel da impresia ca acestui caine chiar ii place sa fie imbaiat, realitatea fiind alta.
La fel si in cazut unui Bichon.
Ca si rasa, nu stiu ce sa-ti recomand..asta depinde foarte mult de varsta, bugetul dar si de stilul tau.Nu uita ca trebuie sa-i satisfaci nevoile, nu "mofturile", care evident, nu exista la un caine.
Dar ce ai zice de un Cocker Spaniel? Sunt sociabili si foarte inteligenti, pe langa toate acestea sunt caini plini de viata!
Toate cele bune!
Nici mie nu-mi plac.un boxer e super aparator, jucaus, loial si mai ales inteligent.
Dog german. ala e cel mai mare posibil sau ciao-ciao iar e fain, labradorul e iubitor, dar nu e bun de paza, bulldogul englez e superb, bassetul, beagle, ogari, sunt multi, depinde de ce vrei de la un caine, cum ai vrea sa arate, il vrei pentru paza sau nu, vrei sa aiba mutra de rau sau nu..asta doar tu stii!
Iti recomand un labrador sau un golden retriver sun caini foarte atasati de stapan si foarte loiali.
Chow-Chow este un animal superb, cu aparitie leonina si maniere regale.
Shar pei este un caine ''ridat'', dar foarte dragalas
Eu am un ciobanesc caucazian, un caine mare si puternic, capabil sa se adapteze unor conditii climaterice foarte variate, avand un foarte puternic instinct de paza - un adevarat dur incoruptibil iar cu noi, membrii familiei este foarte jucaus.
Flynn2001 întreabă: