anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, m-am saturat. in fiecare saptamana vad pe strada cate 2-3 caini noi adusi de hingherii din oras, m-am saturat, astazi am vazut 14 caini care umblau in haite. cum pot opri eu aducerea cainilor si scoaterea lor din sate? As putea face ceva? eu in fiecare dimineata ma duc in statie ca astept autobuzul pentru a merge la liceu. si daca temperatura este in jur de -5 - 0 grade vad caini pe strada mereu. am folosit o data 2-3 petarde pentru a-i alunga ca altfel nu scapam de ei, nu pot folodi petarde in continuare, sunt ilegale si trezesc niste oameni nevinovati, ce pot face? sunt peste 5-6 la un loc chiar cu 100 metri inainte de statie si sunt si mari ca daca erau mici nu aveam probleme cu ei.

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Eu din punctul asta de vedere urtasc organizatiile pentru protectia cainilor (prieteni, nu vrem sa-i omoram, luati-i si aveti grija de ei) si babele cretine care au grija de cainii de pe langa bloc si cand vreau sa ma duc la cineva de la acel bloc vine si latra turbat la tine iar baba respectiva iti spune "stai linistit ca nu musca" (daca tie drag n-am nimic impotriva da tine-l in casa). toti vor sa-i salveze pe caini dar pe oameni cine-i salveaza? mia-aduc aminte cand la tv ii arata pe aia de la protectia animalelor din berlin revoltati ca de ce in Bucuresti se eutaniasa cainii? eu as fi avut o idee buna atunci: nu, nu vrem sa-i eutanasiem dar hai sa-i incarcam in tiruri si sa-i ducem in centrul berlinului ca sa aiba grija ei de "bietii catelusi".
toti cretinii intreaba "da nu-ti plac animalele?", ba da dar sincer mai mult ma intereseaza de oameni decat de animale.

12 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu prea ai ce face în privinta asta. Ai putea sa incerci sa iti iei un aparat cu ultrasunete pe care sa il tii în buzunar când mergi la scoala. Poti cauta pe net şi cred ca le poti comanda si online.

| al3xander a răspuns:

Prietene lasa-ma cu politia ca-ti spune ceva ca sunt ilegale petardele. politia nu face nimic daca haita de caini te face bucati. daca asta e singura metoda sa te aperi atunci foloseste-o in continuare si daca vine vreun garcea la tine lasa ca e mai bine o amenda urata decat o inmormantare frumoasa.
PS: nu stiu de unde aduc hingherii cainii ca si in orasele mari crede-ma e dezastru.

| RB26DETT a răspuns (pentru al3xander):

Poate ca este dezastru in orasele mari, te cred, stiu cum este, dar am o idee extrem de buna dar nimeni nu o va lua in considerare, sa exportam cainii in china.

| RB26DETT a răspuns (pentru al3xander):

Ai perfecta dreptate, toti se c*ca pe ei cum ca aaa da iubesc animalele, saracutele de ele ce vina are un catelus vinovat? [ persoanele astea nu stiu ce inseamna sa fii fugarit de caini sau daca unul e turbat si te musca nu stii ce patesti] mi-e ciuda ca nici eu nu prea pot trece pe langa ei, mai e un caine prost dus de tot pe la mine la fel ca stapanul, a marcat toate gardurile satului si oriunde merge trebuie sa latre pe cineva, treci la 4 5 metri de el si vine si te latra, mai si musca. si daca te dai la el vine mai tare la tine, ma enerveaza foarte mult. O catea a turbat, azi a latrat mai sa ii sara ochii din orbite laughing

| al3xander a răspuns (pentru RB26DETT):

Eu acum cativa ani ma duceam la un prieten dintr-un alt cartier (pe vremea cand locuiam in Galati) si era iarna si eram imbracat cu o pereche de blugi mai grosi. a venit un caine la mine si ma tot tragea de blugi si era o baba cu niste mancare in mana pentru el "lasa-l maica, nu musca!". du-te la dracu de baba cu tot cu cainele tau. noroc ca aveam blugii aia mai grosi ca daca era vara ma musca potaia.

| marcous a răspuns (pentru al3xander):

Nu ti se pare ca esti egoista si partinitoare cu macelul asupra animalelor fara stapan?
Ele ce vina au ca s-au nascut pe strada? Tu daca te nasteai pe strada, din parinti care nu au mai avut posibilitatea sa-si plateasca chiria si nici alta locuinta nu mai au, ti-ar fi convenit sa se uite lumea dubios la tine si sa puna mana la portofel, sau sa se mute pe celalalt trotuar? Sau sa ceara sa fii deportata in Siberia alaturi de ceilalti homelessi?
Tu ai confort, ai spitale, ai scoli, ai centre pentru ajutor social. Nu ti se pare normal sa acordam posibilitatea animalelor mai putin norocoase sa aiba si ele un stapan? Te-ai pus vreodata in situatia lor?

| al3xander a răspuns (pentru marcous):

In primul rand sunt baiat (nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca sunt fata) daca nu ti-ai dat seama si am zis da frate n-am nimic impotriva: de ce nu faci tu ceva pentru ei? pentru oameni cine face ceva? ce au zis organizatiile care apara cainii cand au fost copii facuti bucati de caini de pe strada? imi cer scuze ca sunt egoist si tin mai mult cu oamenii decat cu animalele.
aaa si inca ceva: de ce aceeasi problema nu se pune si pentru pisicile de pe strada daca tot esti asa de aparator al animalelor? ca mie sincer imi place mai mult o pisica de pe strada care cand te vede fuge ca ii este frica decat un caine care latra cu bale la gura.

| marcous a răspuns (pentru al3xander):

In poza pari a fi fata.
Eu am facut ceva pentru ei. Am ajutat animalele fara stapan!
Pentru oameni sunt destui care ar trebui sa faca ceva... n institutii.
Cand am zis animale fara stapan m-am referit la TOATE ANIMALELE FARA STAPAN.

| al3xander a răspuns (pentru marcous):

Inseamna ca esti bolnav psihic ce pot sa zic altceva: du-te frate si te trateaza

| al3xander a răspuns (pentru RB26DETT):

Eu din punctul asta de vedere urtasc organizatiile pentru protectia cainilor (prieteni, nu vrem sa-i omoram, luati-i si aveti grija de ei) si babele cretine care au grija de cainii de pe langa bloc si cand vreau sa ma duc la cineva de la acel bloc vine si latra turbat la tine iar baba respectiva iti spune "stai linistit ca nu musca" (daca tie drag n-am nimic impotriva da tine-l in casa). toti vor sa-i salveze pe caini dar pe oameni cine-i salveaza? mia-aduc aminte cand la tv ii arata pe aia de la protectia animalelor din berlin revoltati ca de ce in Bucuresti se eutaniasa cainii? eu as fi avut o idee buna atunci: nu, nu vrem sa-i eutanasiem dar hai sa-i incarcam in tiruri si sa-i ducem in centrul berlinului ca sa aiba grija ei de "bietii catelusi".
toti cretinii intreaba "da nu-ti plac animalele?", ba da dar sincer mai mult ma intereseaza de oameni decat de animale.

| PiTbuLuL a răspuns:

Uite fa ca mine i-ati pitbuli si dai sai omoarelaughing.Eu am 2 pitbuli si un rottweiler crede-ma stiu cum e sa fi atacat de caini.Eu asa am facut mi-am luat pitbuli si cand vad vreun caini care vrea sa sara spre mine le dau botnita jos si da pe elbig grin.

| RB26DETT a răspuns (pentru PiTbuLuL):

Da, in cazul tau esti bazat dar eu ce fac? am 2 caini, unul mic si unul oarecum mare dar numai se joaca straight face poate sa le dau drumu sa se joace laughing)

| PiTbuLuL a răspuns (pentru RB26DETT):

Eh cumpara atunci inca 1 un ciobanesc sau pitbul depindelaughing.Sa vezi atunci prapadlaughing.