| Peppy a întrebat:

Nu stiu cum sa fac... M-am gandit la problema cu chihuahua si chiar il vreau.Insa mai am inca 6 animale(3 pisici si 3 caini)si mi-am dat seama ca daca i-as acorda mai multa atentie lui ar fi geloase.Nu am voie sa ma joc cu ele deaorece au fost maidaneze, sa le tinem in casa nici atat.Mami spune ca au capuse, purici si boli.Nu putem sa le facem deparazitari pentru ca ar musca doctorul si zicem ca nu sunt prea bine dresate ca sa stea.
Ce credeti? Daca i-as face lui(chihuahua) ziua de nasteresi le-as sarbatori pe toate in aceeasi ar avea ceva?

Răspuns Câştigător
| EuElyEla99 a răspuns:

Si eu am chiuaua si nu il poti tine afara iti zic din toata inima eu daca o mai uit prin curte nu ma lasa sa dorm pana nu o bag in casa.
eu o iubesc foarte mult.
la inceput nici mama mea nu a fost de acord cu ea in casa ca zicea ca are purici si lasa par dar eu i-am cumparat zgarda anti-purici ii fac baie mereu (cel putin o dada la 2 saptamani) si cel mai important o pieptan cu peria ei proprie si personala.este foarte amuzanta si iti recomand un chiuaua. eu sincera sa fiu o spal si pe dinti, o las sa doarma in pat cu mine

2 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Ai cam multe animale acasa.In primul rand parinti tai sunt de acord cu alegerea ta? Sti eu am 3 caini si mananca prea mult vreau sa-mi mai iau un bichon dar nu stiu, adica vreau din toata inima dar si cu acesti catei care mananca ca niste purcei laughing ce sa fac cu ei? Si parinti se plang ca mananca prea mult ca mananca mai mult decat un om.Dar tu cu 6 caini? Parinti mei ar inebuni sa am atatia spun ca fac crescatorie de animale.
Eu iubesc atat de mult animalele ca as avea si 30. E cam exagerat dar asta e.
Daca tu iti doresti atat de mult un caine Chihuahua cumparati.Dar ai grija cu celelalte animale pentru ca vor fi tare geloase pe el si pe tine ca va jucati numai voi 2.Asa ca trebuie sa le bagi si pe ceilalti in joaca voastra.
Fi atenta daca vrei un Chihuahua nu-l poti tine afara pentru ca e caine de apartament trebuie tinut in casa.
Pa, pa!

| Peppy explică:

Nu te supara:N-am zis ca am 6 caini am zis ca am 3 caini si 3 pisici.
Si ai mei nu mananca mult.Mami nu e de acord cu animale in casa.