Ai facut cocosul satanist) si eu am avut unul asa dar l-am tăiat. Si a fost chiar bun. Poate resusesti sa ii convingi sa il taie. Pana atunci inarmeaza-te cu o matură si pietre
Nu cred ca bunici lui au ras de tine, poate doar putin, in plus cred ca sunt niste oameni de treaba ca toti bunici.
Fii linistita, nu te-ai facut de ras pentru ca nebunul ala de cocos are ceva cu tine. Mai are si cu altii, probabil a invinetit multe picioare umane pana acum. Stapanii ii stiu sigur prostul obicei dar nu-l taie fiindca are grija de "haremul" lui (nu ca iubitul tau, care te-a lasat fara aparare in fata bestiei). Daca insa posibilii viitori socri citeau ce si cum ai scris tu aici, riscul de a te face ras era mult mai mare! Poate a fost din cauza vitezei si atunci nu e foarte grav, altfel... hmmmm!
ce patanie amuzanta!
eu am patit ca a sarit cocosul de la bunicii mei fix la mine in cap si m-a aruncat in gunoi! avea ceva cocosul ala cu mine ca mereu imi sarea in cap cand ma vedea si de aia nimeni nu a vrut sa il taie. Cica e prea curajos cocosul ca sa fie taiat
Asa ca stai linistita, unii am avut experiente mult mai penibile