| bmcriss a întrebat:

O alta intrebare referitoare la una anterioara...Considerati un catel drept cadou un cadou frumos de ziua prietenei mele?

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Este cel mai feumos cadou cu putinta care se poate face unei persoane cu bun simt si educatie Dar la alte persoane probabil de aceeasi varsta mai bine pentru ele ar fi o masina, Pe caine sigur l-ar abandona undeva pe strazi De acea din punctul meu de vedere tu care faci acest gest esti un individ cu un suflet mare cu o inima mare de tot care meriti respectul meu, Iar ea daca va avea geija de el si se va bucura eu ai voi spune o luna in fiecare zi Sarutmana Bravo Pa

Abh
| Abh a răspuns:

Avand in vedere ca un caine este o fiinta vie care necesita pe viitor o anume cheltuiala si ingrijire, eu m-as gandi bine inainte sa fac un asemenea cadou.

| bmcriss explică:

Sunt nedumerit pentru ca toti prietenii imi spun ca este ceva frumos, dar mi-au fost reprosate chestii cum ca nu ar fi bine, in cazul in care un animal poate avea probleme oricand si nu se stie, poate muri si ca apoi s-ar simti foarte prost fata de mine si ca ar fi mai bine sa ii iau catelul cu alta ocazie decat ziua ei

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Da. si mie mi-ar place asa un cadou happy

Răspuns utilizator avertizat
| bmcriss explică:

Mersi pentru sfaturi.Pana la urma m-am hotarat sa ii iau

| Lorelai a răspuns:

E cel mai frumos cadouhappy

| Anca a răspuns:

Daca ii plac f mult animalele, rasa pe care vrei sa iºo cumperi si siºar permite saºl ingrijeasca, eu zic ca iºai face cea mai mare bucurie cumparanduºl!

Daca ar fi doar un moft pentru ea si nici nuºsi permite alimentatie buna pentru el, vizite la veterinar etc etc, atunci renunta!

Si nuºi cumpara un caine de talie mare, care e mai greu de intretinut si nici un caine f sensibil ( cum e la meu ) care necesita multa atentie.

I-ai ceva micut, usor de intretinut si care nu mananc f mult.
O sa o usture rau la buzunar o mancare super premium pentru un caine de talie mare. E ca si cand ar avea inca o persoana la masa. poate mai mult laughing)

| sufletzel a răspuns:

Raspunsul il vei primi doar de la ea. Inainte sa-l iei, testeaza terenul, vezi daca isi doreste, daca parintii ii dau voie, daca se poate ocupa de el, etc. Ar fi pacat sa-l iei si sa nu-ti aprecieze gestul, sau parintii sa nu fie de acord, sau mai stiu eu ce sa se intample.
Adu vorba despre asta in treacat si vezi ce zice. K si cand ai vorbi despre un prieten de-al tau.
Bafta!

NOname
| NOname a răspuns:

Depinde de prietena ta. Eu una as fi extrem de incantat sa primesc asemenea dar. happy

| fatutzaanutza a răspuns:

E ff important sa aiba o casa mare sau curte daca vrei sai dai un caine mare sau daca sta intr-un apartament iai un Yorkshire Terrier e foarte dragut si loial

| bmcriss explică:

Problema nu este suma necesara pentru ingrijire, cu parintii ei am vorbit, pe ea am tras-o putin de limba si stiu ca isi doreste foarte mult un catel pentru apartament. A mai avut unul dar nu era rasa mica si a fost nevoie sa-l duca la tara evident.Nu tii un animal atat de mare in casa si asta e motivul pentru care caut o rasa pitica nu vreau dupa jumatate de an sa-mi spuna ca o sa-l duca la tara, vreau sa se bucure de el aici in oras.