Datzi-mil pá Gheorghitá ca mi" dor de el foarte mult m-o parasit.
Dupa cauti ceva ton in care sa planga...
(sunt sigura ca aia o sa zica ca nu te poate ajuta)
Inchizi...
Dupa iar suni la nr. ala si spui : Alo, sunt Gheorghitá, ma cauta cineva?
Si, nu e bine ce zic ceilalti, voi va dati seama ce spuneti? Daca sunati la un copil de 6-7 ani unde nu's parinti acasa, intelegeti ce ati putea face?
"Cautam fierar priceput, avem un cal cam naravas"
Vrei sa ne batem doamna/domnule
Am un nou stil de Kung-Fu
Stilul Fuutai:X"
Ii spui ca esti doctorita si ca ultimele analize care au venit au iesit cu cancer.
Suna pur si simplu si intreaba d ce ti-a furat cartofi!sau cheamai sa iti taie lemnele
Http://maggot26.wordpress.com/2009/10/23/farse-la-telefon/
poate te-am ajutat bafta
Suna si spune-i ca ni i se mai intoarce niciodata parinti acasa ca au murit bafta
Suna si tu si zi sa nu mai manace fasole ca esti de la asociatie canaz]lizare si de la cate fasole a mancat miroase pe toata strada.s-a infundat oteava(daca mai prinzi si unu ' care a mancart fasole )...suna si zi ca esti ed la o asociatiie pentru nunti si au castigat o nunta de vis plus o una demiere in pampas sa vina sa-si ridice premiul la intersecctia Idiot cu Tampit.Suna si zi ca esti de la politie si i-qai ridicat masina daca n-are masina intreaba cum se numeste pers reespectiva...si dupa ce-ti raspunde (daca iti zice numele) zi ca ai madat de ridicare a aotomobilului. daca nu scuza-te respectos ca un om de la poitizie di la urma candd zici buna ziua schimba vocea, fa-o la fel cum e a ta (ca un politist tresa isi schimbe oleaca vocea) zi tare "Aii luat teeeeapa, fraaiere!" nu cont. catzi ani are.
Buna ziua fam Castravete? Scuzati am gresit borcanul.
Buna ziua fam Gaina? Scuzati am gresit cotetul.
Buna ziua fam Lupu? Scuzati am gresit cusca.
Suni si intrebi daca ii merge frigideru'... daca iti zice ca da, zi-i sa fuga dupa el ca sa nu-i scape. sau suni si intrebi daca ii erge aragazu' si dupa aia daca iti zice ca da tu ii zici ca daca mai merge mult o sa se inginga si o sa ia foc, daca iti zice ca nu merge ii spui ca o a ii bubuie butelia
anducu întreabă: