| kido520 a întrebat:

O intrebare am si eubig grin. Ce sa mai fac in weekend in afara sa ma plimb prin oras toata ziua?hee hee

7 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Sa te uti la filme, sa chemi o fata\baiat pe la tine si jucati carti, remi ce vreti voilaughing, sau daca stai la bloc mai tragi o fuga pe la o vecina de varsta ta(eu asa fac), daca e vremea frumoasa poti sa te duci la padure cu familia ori prietenii, etc.

| GwenS a răspuns:

Pai ce te pricepi sau ce-ti place.: dansezi, stai cu prietenii, poze, shopping, citesti, stai la calculator, faci vreo petrecere, canti...big grin

| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

AI putea sa mergi cu familia la iarba verdee.happy Sau la strand.:X

| Anca a răspuns:

Nu stiu ce responsabilitati si cati ani ai tu, dar eu in weekend fac mancare, curat, cumparaturi, ma plimb singura si cu catelu meu, invat, ma uit la filme, vorbesc cu prietenii la tel si pe mess ( mai mult decat in cursul saptamanii ) si fac piata.
Ador sa fie sambata si sa merg la piata.
Imi place sa merg la cumparaturi pentru casa, la nebunie.

Dar na...asta e programul meu. nu stiu al tau. in functie de varsta etc.
Eu in weekend fac lucruri pe care n-am timp sa le fac in cursul saptamanii.
Si seara ies cu prietenii in oras, cand am chef, nu tot timpu.

| Bacemi a răspuns:

Poti sa te intalnesti cu prietenii si sa jucati ceva ( carti, canasta, scrable, etc ). Pentru o distractie mai mare, puteti juca pe pedepse.

| Cσσкiє a răspuns:

Păăăi: Să te odihneşti, să faci o petrecere în pijamale cu filme de groază şi romantice, gen Titanic, cursuri de dans, de înot, aerobic, tenis, să faci o colecţie de plante sau de timbre, să chemi colegi ca să faceţi temele împreună. Poţi să citeşti un ziar sau o revistă mondenă pe internet, să faci o baie fierbinte cu mult spumant, încearcă să uiţi puţin de telefonul mobil, colindă prin mall... Sunt o grămadă de lucruri de făcut. Eu ţi-am dat numai lucruri comode, dar există şi spălatul vaselor, dat cu aspiratorul...

| andreeasim1 a răspuns:

Sa iesi la un gratar cu prietenii sau la un film...Depinde de dispozitia ta