| daniela1107 a întrebat:

O prietenă vrea să își ia iepuraș, ceva tip Cap de leu, însă sta la bloc, ce părere aveți, se poate creste și la bloc? Specific că are un balcon conectat la dormitor

6 răspunsuri:
| Alinuța00 a răspuns:

Iepurii sunt foarte pretențioși cam din orice punct de vedere.Un iepure nu e caine sau pisica ca sa îl ia brate de care ori vrea prietena ta, îi trebuie timp să se acomodeze si să vină singur la ea, să înțeleagă că nu îi face rău.Inainte să își cumpere unul ar trebui să se uite la tutoriale pe yt de cum se îngrijesc pentru ca sunt foarte diferiți față de pisici sau câini.Presupun că iepurele o să se acomodeze si la bloc, atat timp cat are o camera bine aerisită unde îl poate lasa singur sa sară si să se acomodeze.Mai multe detalii cum am spus gaseste pe yt.

| Frommywindowcar a răspuns:

Depinde de ce apartament are prietena ta. Pentru ca si eu am avut o pisica care a fost crescuta la bloc, desi apartamentul a fost foarte mic. Majoritatea iepurasilor se obisnuiesc sa fie crescuti in captivitate intr-o camera perfecta pentru animale de companie. Cum ar fi pisici, caini si in special iepuriasi. Oricum daca prietena ta vrea sa-si tina iepurasul intr-unbalcon conectat la dormitor, atunci aceasta alegere este foarte buna!

| VoidEternal a răspuns:

Bad idea. Chiar daca are balcon langa dormitor, mirosul e îngrozitor.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Buna!
Nu cred ca ar fi o idee buna ca prietena sa isi un iepure ca animal de companie intr-un apartament.
Iepuri sunt animale care ar trebui crescute la tara intr-un tarc inprejmuit in care sa poate sa alerge cat de cat si sa aiba iarba la discretie.
De ce nu e recomandat sa ai un iepure la bloc?
Iepurii miros foarte tare, lasa mult puf in urma lor si daca scapa din cusca o sa iti roada tot de prin casa inclusiv si prizele.
Pentru apartament e mai sa ai papagali sau acvariu cu pesti.

| Eireann a răspuns:

Am avut doi iepuri (un cap de leu si un mini lop) pe care i-am avut liberi in casa. E posibil sa ii tii la bloc dar sunt animale foarte pretentioase si greu de ingrijit.