Pai alegi un loc unde are voie sa faca si cand il prinzi ca face unde nu are voie ori ii dau usor cu ziarul peste funduletz ori il pagi cu nasul in ce a facut si ii spui ca nu are voie sa faca acolo.Stiu ca pare cam dur dar asa invata repede.
Bye, Bye
Pai la pet-shop-uri se gasesc niste "scutece"(mai degraba seamana a covorase)se numesc "PETPAD"...acolo il inveti/o inveti foarte usor, pana si catelusa mea care e destul de batrana foloseste din astea cand cumparam (are sase ani)vb serios! aaa...Am uitat sa mentionez ca nu e nevoie sa stai cu ochii pe el deoarece are un anumit miros acel covoras.Bafta
Trebuie sa il inveti din primele zile in care se adapteaza cu casa \ apartamentul sa respecte niste reguli : 1. sa manance la ore fixe 2. sa iasa afara la ore fixe [ nu trebuie sa il scoti afara pana la o anumita varsta cand e pui mai ales cand e frig afara ] 3. trebuie sa il certi daca face si daca e cuminte trebuie sa il recompensezi dar totodata sa ai autoritate asupra sa 4. il inveti sa faca pe ziara, pempers [ pentru caini sau pentru copii\adulti ]sau covorase apsorbante trebuie sa nu ii schimbi coltul in care face si ar fi bine daca l`ai lasa cand pleci de acasa intr-o camera cu gresie unde poti curata usor ca sa nu poata faca in pat sau in alte locuri! sper ca te-am ajutat succes cu cutu !
Este o carte unde te invata multe chestii despre caini uite si site-ul.
http://www.dresajcanin.info/2/ Merit o fundita?:P
anonim_4396 întreabă: