1.nu e agresiv deloc.adica catelul unui prieten e f leneos trebuie sa il impibgem de fund.. cand devine matur n prea o sa creasca dar o sa fie gras.sa iei mascul ...nu cred ca o sa se inteleaga. sa fie sanatos :*:*
Pai in primul rand bulldogul nu este agresiv, este calm, linistit, doar daca il deranjezi intr-un monent in care el nu vrea sa se joace sau nu vrea sa manance, poate deveni agresiv, nu iti garantez 100% ca o sa se inteleaga cu caniche-ul, dar nici nu o sa se omare intre ei.
Daca iti ei mascul el nu o sa reziste fara o femela, o sa reziste putin timp, iar femela rezista mai mult decat masculu.
Eu am 2 caini de rasa diferita:
-sunt-bernard =este pui
-labrador =este tot pui
daca ar fi sa aleg intre mascul si femela nu pre as stii
dar as alege femela deoarece este mai linistita decat masculul!
Dar poti sa alegi ce vrei tu!
Si apropo bulldog-ul nu este agresiv ci pitbull-ul este agresiv
nu este numai agresiv cu animalele dar si cu oamenii!
Sper ca te-am ajutat. fundita?
Este adevarat este cam lenes, ii este lene sa se miste il impingi de fund ca sa mearga
buna!
nu e nici pe departe un caine agresiv, eu mi-as dori sa fie cat de cat ca prea tolomac e, el iubeste pe toata lumea. e un caine f energic si jucaus, s-ar juca non-stop, cel putin asa este al meu.auzisem inainte sa il luam ca e o putoare de caine si doarme incontinuu.nu este deloc adevarat. e un bulumac de caine la maturitate, dar la fel de scump.eu am baietel, fetitele sunt mai ascultatoare si mult mai atasate de stapani, cel putin asta am observat la prietenele lui Paco.in afara de prietenele lui (bulldogite) nici un alt caine nu il suporta. el este f pasnic, vrea sa se joace cu toti, lucru care probabil pe ceilalti caini ii sperie cand il vad asa dezvoltat si diferit.numai bine!