S-ar putea sa fie vr'o eroare de driver sau directx.Ce win ai? Nu cumva jocul are vreun bug?
Il mai joc cu niste prieteni si numai mie imi face probleme.am win xp. Driverele de la placa video sunt puse recent si directX u pare sa fie in regula.Chiar nu stiu ce sa fac si ma enervez aiurea.
Imi da "video memory error" si am trei optiuni: continue cancel si try again dar nici una nu imbunatateste cu nimic.Jocu e luat de pe site-ul oficial.
Hmm,la alte jocuri sa mai intamplat? Sunt unele jocuri care sunt special facute pentru un anumit tip de placi video de battlefield nu stiu nimic, m-am uitat pe internet si nici ei nu au gasit o solutie.Probabil ca jocul nu se impaca cu placa video sau e un bug. Site-ul lor nu are vreun forum? sunt sigur ca ei stiu mai bine care e cauza eu dau decat cu presupusul.
Am reusit sa gasesc problema. Nu stiu cum sau de ce dar intra in conflict cu antivirusul avira. Am schimbat antivirusul si acum totu e roz. Mersi frumos de ajutor.
Na-i pentru ce!
Hmm poate face conflict cu o alta componenta...Battlefield trebuie descarcat am impresia.L-ai descarcat de pe site-ul lor sau din alte surse? Incearca sa-mi dai eroarea completa(exact cum scrie)
Deniissel întreabă: