Buna!
In Carrefour gasesti de obicei tot felul de rase de animale. Cel mai bine ar fi sa intrebi acolo pe cineva si iti va spune daca aduc si daca da, cand fac comanda si etc. In schimb in Auchan nu stiu, nu am intrat niciodata.
Sper ca ti-am fost de ajutor!:*
Mda cred ca ar trebui sa te interesezi pentru ca cel mai probabil ca o sa aduca.dar sincer mai bine tias recomanda sa-ti iei de la cineva care are sau de la o crescatorie unde se ocupa i:d.cineva numa de aceassta rasa,iti poate da sfaturi despre ea,esti sigura ca sunt de rasa pura, sanatosi, etc.e bine sa vezi si parintii puiului
Recomand sa nu cumparati din pet shopuri, deoarece nu asigur garantie si nu cunosti din unde provin catelusii, si posibil ca catelusul este traumatizat, un Bichon e foarte sensibil. Daca vrei un companie, un prieten pe urmatoarele 10-15 ani merita sa faci un drum pana la un crescator, canisa, si sa alegi unu din cuibul curent. de obicei si mai ieftin si poti sa tin legatura cu crescatorul cine are cel mai mare experinta cu aceasta rasa ex. http://bichon.webgarden.ro/
Asa mai issik, fa-ti reclama, dar mata esti crescator? Cate rase ai in batatura? Ai catei cu pedigree? In Romania sunt 3 canise/crescatori seriosi de bichon bolognese. Atat, restul sunt povesti.
Cossy11 întreabă: