anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare pot sa gasesc undeva caini bichon mici gratis?

16 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca gasesti vreau si eu... chiar si pe o suma de cca 100-150 euro.

Janina
| Janina a răspuns:

Gratis putine sanse...am vrut eu sa iau si sunt destul de scumpi tongue

| Kyky a răspuns:

Gratis? Slabe sanse. Eventual daca ai un prieten care are si catelusa urmeaza sa aiba pui, ar putea sa-ti dea, altfel... ma cam indoiesc.

| ◕‿◕Al3xUtZa◕‿◕ a răspuns:

Nu cred bichoni sunt scumpi si nu cred ca cineva iti va da unul pe gratishappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da de exemplu eu am vecini care lea fatat bichoni in urama cu 5 sau 6 luni sau sunt la 3 4 milioane da mai sunt si suflete care le dau cu 1 suta ptk se zice ca dacaa nici macar 1 leu nu dai nare viata lunga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu gasesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca are cineva unul va rogg contactati-ma si pe mine:) www.little_silverbee@yahoo.com mersi mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O da. mi-as dori si eu un bichon gratis straight face dar am cautat pana acum de imi vine sa ma dau cu capu de pereti pentru ca gasesc doar de la 200 euro in sus straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spuneti-mi unde pot gasi cîine bishon

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau catel spre adoptie bichon gratis si mic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se poate pe alte site-uri si eu am unul si il iubesc il tin in camera si daca va luati sa aveti grija de el ca nu e o jucarie, va pup.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea sunt sanse...

sunt unii care vand bichonii minim cu 100 ron sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca gasiti gratis vreau si euhappy

| Anonim_3044 a răspuns:

Găseşti sigur pe net.Sunt oameni care au prea mulţi şi nu au ce să facă cu ei. Dă şi tu anuţuri pe net dacă tot îţi doreşti atât de tare. Şi eu vreau unul, dar am deja un pekingese.Sunt mulţi oameni care dau bichon gratis. Unii oameni trebuie să plece din ţară şi nu au cu cine să-i lase.cunosc un caz din acesta...sunt multe cauze.

| andreea123 a răspuns:

Vreau si eu un bitchon mic si gratis big grin cine imi da?batting eyelashes de ceva ma gasiti la id andreea_cerbu@yahoo.com