Nu sunt cine stie ce experta in biologia veterinara, insa cel mai bine ar fi sa o duci la un cabinet veerinar, sau daca ai pe cineva cu o cunostiinta generala in asa ceva. Daca nu, cel mai bine ar fi sa *nu* ii atingi piciorul, si sa o,, securizezi'' intr-un loc unde nu s-ar putea accidenta si s-ar simti in siguranta. De preferat intr-un loc semi-luminous, fara galagie. Iepurii sunt (desori, exista exceptii) speriati de cel mai mic fosnet, insa nu stiu daca te referi la iepuri de casa, sau,, salbatici''. Cel mai bine este sa contactezi pe cineva cu experienta generala macar, si dusa la un medic veterinar. Intre timp, asigurai un loc linistit,*comod*(in special pentru picior) si sigur. Daca sangereaza, incearca sa ii opresti sangerarea printr-un garou mai micut, sau infasoara-l cu ceva. Trebuie sa existe un numar de telefon, cineva care sa te ajute, sau sa iti zica ce sa faci pana gasesti un medic veterinar. Sper ca te-am ajutat cat-de-cat
"criminalule"! ai uitat de vinul rosu.
Nea Valeriu, intrebarea a fost "ce-i pot face unei iepuroaice.". Vinul rosu nu il faci special pentru iepuroaica, doar merge bine si la alte "oratanii". Dar, recunosc asta, imi place cum gandesti!
Eu m-am limitat la "indicatiile pretioase" oferite de tine.
Poti merge la veterinar. Poate se poate rezolva. Tu singur nu cred ca sti ce sa ii faci.
andreimessi întreabă:
Ane758 întreabă: