Cum sa incepi? Ehe simplu: faci o masca,asta in cazul in care ti-e rusine sa te arati.Ti-o pui, te inregistrezi ( faci un clip tu cantand) si postezi pe youtube. Ii pui un titlu destul de "tare" ca sa ai vizualizari si astepti parerile oamenilor despre vocea ta... Daca e ok, cauti o casa de inregistrari si dai proba.Mult succes si tare as vrea sa te aud cantand.
Pai eu te sfatuiesc sa canti ceva unui prieten foarte apropiat sau unei persoane dragi tie si sa ii ceri parerea despre vocea ta...Si mie imi place sa cant dar nu am voce,insa familia mi-a zis adevarul si l-am acceptat. Daca crezi ca ai voce, si si celor din jur le place vocea si modul tau de a canta, incepe sa aprofundezi etapele dezvoltarii unei cariere ca si cantaret.Mult succes!
In primul rand nu mai pune niciodata la baiat( sau fata orice ai fi) puppy dog eyes! In al doilea rand vorbeste cu parintii tai sa iei niste lectii de canto. Oricat de buna voce ai avea trebuie lucrata mai ales daca vrei sa canti melodii cu voce, nu hip-hop sau house.Mult noroc!
Deniissel întreabă: