Ei bine, cred ca ti-ai raspuns singura la intrebarea nr. 1, asa ca iti raspund la celelalte.
2. Poti sa-i cumperi boabe de catel.sa nu ii dai mancare de'a noastra, caci dupa se va obisnui asa, si nu va mai manca bobite.Dar din cand in cand, poti sa-i mai dai.
3.Ar trebui sa-i cumperi sampon pentru pui de catel,o perie ca sa-l perii[de preferat una cu zimti mici,caci Beagle nu e asa de paros], o cusca de transport, un patut in care sa doarma, dar din moment ce ai cusca nu prea mai trebuie, si jucarii de rontait.Asa ii vei creste moralul catelului tau, si mai ales pana la 5 luni, trebuie sa roada incontinuu.Altfel iti va roade obiectele din casa.
4.NU iesi cu el afara.Trebuie sa aiba cel putin 5 vaccinuri facute! Deabia de la 5 luni in sus poti sa-l scoti afara.
5.Pai din moment ce are blana mai putina, il poti spala odata la 1 luna.Altfel ii vor aparea iritatii si mancarimi.
6.Nu stiu cursuri, dar te poti ajuta de cartile de dresaj canin.Se gasesc la Pet-Shop-uri, sau chiar in magazine[Diverta, Cora, Carrefour].
Sper ca te-am ajutat
Sall! Afara, nu! Este prea frig, si el este prea micut. Hrana....conserve, amestecate cu orez fiert, si cu morcovi cartofi in genere legume...De spalat de doua ori pe an. La plimbare in fiecare zii. De spalat exista un sampon special care nu necesita apa! Sa.ti traiasca catelusul, si sa fie sanatos! Pa!
Spalat cand simti nevoia, mancarica si gatita si granule, la plimbare dupa ce termini vaccinurile, cu dresajul mai incolo acum il intereseaza joaca, afara cand e mai mare.
Hello!
In niciun caz sa nu il lasi afara! O sa raceasca! Lasal cand se va mai incalzi atunci a si crescut e OK. Cumparai Royal Canin mini Junior. Cel putin din cate stiu mini Junior se da pentru ei ca sunt de talie mica.Cumparai sampon de care crezi ca ar fi potrivit pentru micut.La plimbare iesi repet cand se incalzeste sa nu raceasca ca e micut.De spalat cam ori 1 la 2 saptamani ori 1 data pe luna cand tie comod. Cel putin cand se murdareste foarte tare.Ok sa trecem la necesitati. Cele doua treburi. Urmarestel in seara asta unde isi gaseste locul sa faca. Dupa ii cumperi Pampers [1.60 cam asa e] de la petshop si il pui acolo unde face.Probabil cel mai sigur nu o sa nimereasca pe el. Pana se invata nu dureaza exagerat de mult nu te teme.Cand iti face pe covor ia un ziar il dai cu nasu acolo si ii dai nu foarte tare la fundulet cu ziarul.Si pe parcurs cand se va invata pe pampers o sa il muti unde vrei sa faca pana o sa il lasi afara. Daca vrei sa invete sa seada si lucruri din acestea :Iai niste gustari de la petshop [stie vanzatoarea] si ii spui SEZI! Da nu o sa stie ce vrei de la el atunci incerci tu sa il pui in pozitia sezi dupa un timp daca lucrezi o sa seada singur sau cand deja ii pui mana deasupra funduletului el deja va sede. Si daca ii place mancarea inainte sai pui in castronel spune-i SEZI! Ok daca mai ai intrebari un mesaj privat e de ajuns! Sati traiasca si sa ai grija de el!