| Bobbb a întrebat:

Ok, este o postare cam stupida. Am tot observat pe balcon si in pod ca vin si pleaca frecvent niste insecte gen zburatoare cu corp mic si niste picioare lungi, blegi, destul de zgomotoase si irascibile care tot 'cara' un fel de excrement sau namol nici nu stiu ce este. Sub forma de bilute rotunde cam de jumate de centimetru. Nu le-am bagat niciodata in seama dar Astazi am observat ca sunt din ce in ce mai multe si am impresia ca cu acele bilute pe care le tot transporta isi fac diverse cuiburi pe care le-am observat tot azi si sunt destul de mari, nu imi pot da seama daca chiar locuiesc acolo sau e un hobby stupid de al lor, dar ceea ce construiesc ele este destul de tare si am incercat sa dau jos acea roca care se formeaza acolo dar nu am reusit (si zona unde sunt construite este foarte incomoda). Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie despre aceste zburatoare, macar ce sunt pentru a ma informa despre scopul lor in viata, va rog sa imi lasati un raspuns. Pot sa va ofer si alte informatii daca cumva am omis ceva

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Ce legatura are intrebarea ta cu aceasta categorie?