Face asa pentru ca e speriat. Incearca in primele luni sa stai cat mai mult langa hamster sa-l mangai cate putin pana se obisnuieste. Eventual il iei din cusca si te joci cu el.
Hey! i totally understand you... si am patit la fel din pacate din punctul meu de vedere hamsteri nu sunt foarte sociabili... eu am avut o hamsterita si facea la fel a ajuns sa ma muste pana imi dadea sangele desi eu o iubeam foarte foarte mult! dar singura sugestie care tio pot da este cateva zile sa o lasi sa vada ca poate avea incredere in tine ca nu ii faci nimic, iar apoi incearca sa o ti foarteeee foarteee mult in brate altceva nu poti face, eu iti urez succes!
E normal asa se comporta asa e la inceput e logic ca inca nu te cunoaste si nu s-a obisnuit complet cu tine...peste 1-2 luni se obisnuieste de tot.
Dar pentru asta trebuie in fiecare zi sa o iei in mana sa se obisnuiasca si sa iti cunoasca mirosu si pe tine..si o sa-si dea seama ca nu ai faci rau si cu timpu va deveni atasat de tine.
Sa nu uiti sa-i pui rotitza!
ps:si hamsteru meu a fost asa candva! acum vrea doar sa vina la mana si ma linge ma roada f.incet doar sa imi zica ca-i este foame e foarte dresat.
Salut pai eu iti zic sa il scoti din cusca sa il pui intro cutie de carton si sa te joci cu el si eel manaca din mana ta pentru ca ii este foame deci trebuie a ii dai mai multa mancare.
Hamsterul este inca speriat. Dureaza ceva timp sa se acomodeze cu noul stapan.Acordai mai multa atentie si dragoste, joacate cu el si in scurt timp se va obisnui cu tine si nu va mai fugi.
Scoate-i bateriile! astfel n-are sa mai fuga ) bai feteleor...fi-ti serioase, e un biet mic animal, e logic sa se sperie! in timp poate ii castigi increderea.
ps: chiar si un animal simte cata rautate aveti in voi
DAAAAA.Vezi,ba fraiero, ca am dreptate? si @psick crede ca esti reaaa.
Prietena mea a avut problema ta si a rezolvat-o cu greu la inceput I-a dat bobite si cand se pregatea sa fuga o lua in mana si o mangaia pana se linistea stand foarte calma fara miscari bruste
Buna! Si eu am avut problema ta! Daca vrei sa il mangai trebuie doar sa stai linistita langa el/ ea si sa incepi sa il mangai incet si linistit pe clestetul capului.Asa sa faci in fiecare zi pana cand se va obisnui, si asa iti vei rezolva si problemele cu mancarea etc.Succes!
RamonaMn întreabă: