| little4angel a întrebat:

Pana la ce varsta nu am voie sa pun mana pe catelusii nou nascuti si de ce? Fundita happy

6 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Ultimele doua raspunsuri sunt valabile pentru pisici. La caini nu exista asa ceva. Fiecare caine are mirosul lui iar mama lui le retine. De ce credeti cand doi caini se intalnesc se miros in c*r?

| Dahliaa a răspuns:

Nu ai voie să pui mâna pe cățeluși până mama lor nu îi mai alăptează. Ei au un miros special după care mama lor îi recunoaște. Dacă pui mâna pe ei își schimbă mirosul și există riscul să nu îi mai alăpteze. Sper că te - am ajutat!

| anonymous09 a răspuns:

Nu stiu daca exista o varsta anume. eu sunt la liceu, cateaua a fatat acum 1 saptamana 4 pui si nu am nicio problema si am pus mana pe ei, ca ii scot din cusca sa le fac curat acolo

| Sup3rN0va a răspuns:

Din cauza ca sa-r putea sa-i paraseasca dar sunt foarte rare cazurile.

| lovepusheen a răspuns:

Buna :3! Nu ai voie sa pui mana pe pui mana pe puiuti pana la 2/3 saptamani pentru ca cel mai des mama ii paraseste deoarece isi pierd mirosul specific iar aceasta nu ii mai recunoaste.

| CoolGirl99 a răspuns:

Buna! Si catelusea mea a fata 6 puiuti si am pus mana pe ei imediat ce i-a fatat dar tot i-a vrut! Este chiar bine sa pui mana pe pui ca sa se invete cu tine!

Întrebări similare