| Effy12 a întrebat:

Papagalita mea Cici in varsta de 2 luni a scapat afara din colivie acum 2 zile. Eu stau la curtea si cativa vecini au vazut-o pe cablurile de la stalpi.Am vazut-o si eu acum 1 zii la un vecin dar tata nu ma crezut atunci asa ca nu s-a dus sa o prinda dar seara am vorbit cu vecin si a spus ca a vazut-o si a incercat sa o prinda dar lmuscat de i-a dat sangele. asa ca i-a dat drumul.pling incontinuu de cand a plecat si nu stiu ce sa fac daca mai am sanse sa o mai prind sau nu...Imi e foarte dor de ea O am de cand era un ghindoc si ma gandesc ca o sa moara. Ea era cam fraiera se lovea de orice cand zbura.Vecinul meu are si el 2 papagali si a spus ca a mai vaut-o cand manca de pe jis ce gasea dar nu a reusit sa o prinda.Astazi am stat toata ziua la panda sperand ca o sa vina dar nu a mai venit si imi fac mari griji pentru ea. Credeti ca as putea sa o mai prind?

Răspuns Câştigător
| justE a răspuns:

Da...cand o vezi du-i cusca aproape, cu usa deschisa si o sa intre singura in ea...cel putin papagalii mei asa fac cand le dau drumul prin casa happy

0 răspunsuri: