| Keo111 a întrebat:

Parintii mei nu vor DELOC animale in casa. Daca mi-as lua un caine, o pisica sau altceva tata m-ar omori! Mama e mai usor de convins.Cum sa ii fac sa imi ia un animal de companie? Tata prefera sa moara decat sa vada caine in casa.El spune,, Dupa ce-oi muri eu sa tii caine in casa!".Cum sa-l conving pe tata? Nu vreau raspunsuri in batjocura.Apropo:tata are tensiune. Daca se enerveaza explodeaza.Si cand spun ca nu vrea deloc un animal in casa spun ca nu vrea, nici sa moara toata lumea de pe glob!

15 răspunsuri:
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Convinge-o pe mama ta si spune-i sa vorbească cu tatăl tau.
Invata bine si încearcă sa iei note cat mai mari ca sa spună ca meriti.
Sau poti incerca sa ii arati tatălui tau videoclipuri haioase cu animale sau poze.O sa înceapă sa vrea si el.
Documentează-te despre animalul dorit si spune-i toate lucrurile bune despre el.
Cauta animalul si arata-i ce preturi mici sunt.
Sper ca te-am ajutat.

Funda?

| AnaAna23 a răspuns:

Respecta-i decizia! Mai ales daca nu srai la curte.E complicat cua nimale in casa-mizerie, par, miros...Are drepatte tatal tau! Si eu as proced la fel si am 12 ani!

| Sociomaniac a răspuns (pentru AnaAna23):

Ai 12 ani? Esti foarte matura pentru anii tai tongue

| OoBunnyoO a răspuns (pentru AnaAna23):

Animalele nu produc nici miros, nici mizerie daca sunt ingrijite si educate corect. Periate si imbaiate nu lasa aproape deloc par sau miros. Iar daca sunt invatate sa isi faca nevoile unde trebuie (cainii afara iar pisicile la litiera - iar litiera curatata zilnic), nu lasa niciun miros si nicio mizerie.
Este o singura modalitate in care il poti pacali sa primeasca un catel. Stiu multe persoane care au primit catei de ziua lor, iar parintii cand au fost pusi in fata faptului implinit au ripostat cateva saptamani, dar dupa le-au acceptat. Evident, problema este ca in cazul in care nu il accepta, trebuie sa ai unde sa il dai. Nu stiu acum ce tip de om este tatal tau, dar nu stiu daca ar accepta sa il tina cateva zile sau l-ar arunca direct in strada. Asa ca asigura-te, in cazul in care se intampla sa te alegi cu un catel, sa ai cui sa i-l dai, in cazul in care tatal tau nu il accepta. Nu il arunca pe strada.

| AnaAna23 a răspuns (pentru Sociomaniac):

Te bagi in seama, nu? Pff laughing

| AnaAna23 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Tot degeaba, daca nu il lasa! Trebuie sa-l convinga mai intai

| OoBunnyoO a răspuns (pentru AnaAna23):

Dupa cum spuneam, cunosc destule cazuri, in care parintii erau complet impotriva animalelor, dar in momentul in care au fost pusi in fata faptului implinit s-au razgandit. Fara sa fie convinsi inainte.

Pai din cate stiu eu acesta este un fel de site de socializare si nu cred ca-mi interzice cineva sa fac o remarca sau un compliment cum ti-am facut tie happy

Hai pace, Sociomaniac :*

Pace tie si tuturor apropiatilor tai!

S-o iau ca pe o ironie?

Nu, am fost cat se poate de serios happy acum nu stiu, depinde de tine daca ma crezi sau nu tongue

Hai ca te cred happy :*

E bun atunci :*

| AnielaaEllaMaxii a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie. Dar din fericire i-am convins acum vreo 2 saptamani big grin Mama era foarte usor de convins. Doar niste "te rog, promit sa am grja" si gata! big grin Dar la tata era problema crying Hai sa-ti povestesc.
Ma plictiseam intr-o seara si am hotarat sa plec cu mama la mall. Era foarte fericita si am prins momentul potrivit.
Eu : Mamiii? Uite, de mult timp imi doresc un catelus! Promit ca am grija de el. M-am documentat :3 Am scris un mic discurs pentru tati (fata de catelus laughing )
Mama : Bine. Daca zici ca o sa ai grija de el ti-l iau.
Apoi am ajuns acasa. I-am dat mini discursul. Apoi a zis "Hai sa il dam si lu' taicatu' ca sa il convingem." Eu ma rusinasem dar pentru catel am acceptat! Dupa (stiu ca nu e frumos sa incepi sa propozitia dar na :l ) intru la baie (cat timp tata citea). Si cand sa ies statea in pat la televizor. In gandul meu : "Aolo. Ti-am spus ca nu va functiona! Ce nebuna am fost sa cred ca ma va lasa!"
Si dupa merg in dormitor. Aud pasi. Era tata.
Tata : Frumos! Accept cu o singura conditie : ai grija de el!
Eu : Da, da, daaa!
Si zilele/saptamanile astea o sa primesc unul (bichon, cred big grin happy )
Fai si tu la fel. Eu zic ca o sa mearga! Bafta big grin