| Aly359 a întrebat:

Parintii mei se cearta des. ca sa intelegeti despre ce e vorba am sa va povestesc o cearta mai dura. Era sambata seara, ora 9:00 seara ( mi-a fost greu sa uit ) tata a iesit din baie isi facuse dus iar mama imediat ce a iesit tata, ne-a chemat la masa. tata s-a enervat pentru ca nici nu l-a lasat sa iese bine si l-a chemat la masa eu stateam pe canapea si suspinam. mama m-a vazut si mia adus sa mananc in sufragerie. s-a luat de tata ca m-a facut sa plang s-au certat foarte rau si eu auzindui m-am dus in camera mea am inchis usa si am inceput sa plang foarte tare. mama a intrat la mine urmata de tata. acesta cand m-a vazut a zis : bine domne va las pe voi sa mancati singure. pe un ton foarte foarte dur. a mai zis si ca ii vine sa-si ia campii si sa plece. m-a impins spre canapea si s-a dus spre usa. in acel moment am crezut ca vrea sa plece si am izbucnit in plans a venit la mine si m-a luat in brate odata cu mama. mami mi-a zis sa nu mai plang ca tata nu mai e suparat dar l-am vazut dupa fata ca inca mai era suparat. v-as mai povesti dar doar scriind asta am inceput sa pland. de vorbit cu ei nu sunt in stare dar daca m-ati putea ajuta cu alte sfaturi sunt cu inima deschisa si va scult va rog sa ma ajutati crying pentru ca sufar si din cauza acestor depresii m-am si ingrasat. fundita crying

2 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Te inteleg, eu de mica m-am descurcat singura si sunt asa zisa "pe cont propriu".
Tata m-a parasit cand aveam 7 ani si nu a mai venit sa ma vada iar prietenul mamei e un betiv >.

| aniriiiiii a răspuns:

Incearca sa ii apropii tu, uite i`ai intr``o seara pe am2 si uitati`va la un film de comedie, radeti simtiti`va bine.
intr-o zi cand sunt liberi, in week`end propune`le sa iesiti prin parc.
jucati`va tot felul de jocuri, monopoli, remy, carti impreuna.

si vei vedea ca asa poate armonia din casa va predomina :*
sper sa treci cu bine peste asta big hug

fundita?