| AdutZza_3928 a întrebat:

Pe 15 sau 20 mai imi iau o pisica birmaneza pufoasa si nu stiu daca-i sa-i pun mancaea in camera bunici si so las acolo(eu mama si bunica stam in casa)pentru ca eu sunt la scoala pana la ora 1:00 si mama la servici pana la ora 4:00, iar eu cate e mica pisica nu stiu ce sa fac, unde sa-i pun mancare, sa-i pun cosuletul acolo?(apropo bunica se misca greu si mai ales ca e treba cu nisipul)dar sper sa o las intre-deschisa usa, dar bunica nu prea aude si nu stie cand sa-i deschida usa la ea ca sa poate merge pisica la baie...va rog ajutati-mi(ca nu vreau sa o dau deloc:jur!)

Răspuns Câştigător
| IIIx333III a răspuns:

Nu... litiera pisicii se pune la baie, iar mancarea poti sa i-o pui tot la baie, sau in orice caz, undeva unde sa aiba acces tot timpul, undeva unde sa fie mereu deschisa usa.

Daca mai vrei cateva sfaturi in legatura cu pisicuta poti apela oricand la mine, pentru ca am si eu un motan[persan] care la fel, este foarte pufos. Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| iuly_5242 a răspuns:

Poi lasa pisica in camera cu bunica si pregateste-i tot:nisip, mancare, apa! Daca are nevoie si vrea afara cu siguranta bunica ta ii va deschide usa!big grinbig grinbig grin