| Milana33 a întrebat:

Pe 8 iunie a murit scumpul meu motan birmanez Tomita, avea 15 ani. Am făcut pentru el tot ce se putea face numai să îi fie bine. Când mi-a zis doctorul că va muri de bătrânețe am crezut că înnebunesc. I-am făcut un portret mare și mă uit în fiecare zi cu durere la el. Nu stiu ce sa mai fac că să pot să îmi revin. Iau valeriana pastile dar nu ma ajută. Ce sfat îmi puteți da, va rog?

3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Si eu am motanel birmanez, al meu face 9 anisori in cateva zile.
Ia un alt pisicel, te ajuta, evident ca nu va fi ca tomita, dar il cresti si pe el si o sa te simti bine.
Nu mai fi trista, eu inclusiv mi-as eutanasia motanul daca as afla ca sufera de o boala crunta si are dureri si nu se mai poate vindeca... cat a traita Tomita e oricum mult, avea si el o varstawinking poate chiar voia sa se duca, sunt grele batranetile big grin
S-a dus in raiul pisicontilor, face acolo ordine printre felinewinking sa ii vaneze cat mai multi soricei big grin

| Doja a răspuns:

O pisica traieste mult mai putin in medie. La 15 ani deja poti spune ca a trait bine de tot. Poti sa fii mandra ca l-ai ajutat sa traiasca atat, mult mai mult decat majoritatea pisicilor.

Dar din nefericire timpul nu iarta. Iti inteleg durerea, dar poate pentru un timp e mai bine sa lasi poza deoparte pana iti trece.

O sa-ti traca. Timpul vindeca tot.

| Kat29 a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca a trait asa mult. Un lucru care te ar consola ar fi sa-ti iei alta pisica happy