| Maria203 a întrebat:

Pe olx sau publi24 am trimis mesaje la niste conturi cu privire la niste catelusi.Am primit 2 raspunsuri foarte ciudate de la conturi diferite. Este raspuns automat sau este un bot? Mesajul suna asa,, mai am cateva sexe de femei care traiesc[...] sunt f0arte fericita ca iti place puii"

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cunosc pe cineva care a luat teapa uriasa cu "frumuselul de catel", care asteapta trimiterea intr-un cotet la aeroport, dar n-are pasaport, vaccinuri, mancare, bilete de avion etc.
Persoana a platit aproape 1000 euro si de luni de zile tot mai asteapta catelul, care tot nu vine, din diferite motive invocate.

Femeile singure de varsta medie sunt tinta perfecta pentru acei escroci...

| sierra1 a răspuns:

Un dobitoc a folosit google-translator

| wpAbby a răspuns:

Sunt false aceste anunturi.Cauta pe cineva cu numar de telefon si apeleaza, dupa care te duci tu sa il iei, nu sa il aduca altcineva, ca sa fii sigur ca daca te duci il iei

| bvsjufhasdgfjmsah231 a răspuns:

Si după te pune sa ii dai gmail ul, si iti da si acolo mesaj, si iti spune sa ii zici tot despre tine, si sa ii dai adresa si dupa iti spune ca trimite catelusul, dar este din Bulgaria, si costa transportul 400-600 lei happy, am patit si eu, asa ca nu te baga. A da, si o sa iti trimita si poze fake happy