| ThePuffy a întrebat:

Pe voi nu va intristeaza gandul ca peste 1-2 ani nu vor mai fii tigrii? Sunt mai putin de 2.000 de exemplare, si nu doar tigrii vor disparea crying. Cateodata imi doresc sa extermine cineva sau ceva oamenii. Sa fie totul ca inainte, numai natura si animale. Sau macar sa fie exterminati braconierii, sa fie trasi in teapa laughing). Asta e parerea mea, vreau sa aud si parerea voastra. ♥

Răspuns Câştigător
| Krixxus a răspuns:

Din pacate sunt multi braconieri... daca gasesti cateva mitraliere ma anunti si mergem sa ii vanam si noi pe ei laughing

8 răspunsuri:
| William a răspuns:

Fi, nu fii; tigri, nu tigrii. Vezi aici pluralul pentru tigru. https://dexonline.ro/definitie/tigru

suntserios
| suntserios a răspuns:

M ar intristea daca ar fi asta singura problema a omenirii, dar sunt altele care ma intristeaza mai mult

| Sociopat a răspuns:

Braconierii sunt in mare oameni saraci care n-au ce manca. Vaneaza animale rare ca sa le vanda pe piata neagra oamenilor bogati. La fel si cu piratii somalezi. Altceva nu pot face ca sa isi asigure existenta pentru ca zona lor nu e dezvoltata.

| ThePuffy explică (pentru Sociopat):

Mi-e niciodata nu mi-a fost mila de oameni, doar de animele. Stiu, sunt ciudata laughing.

| UzOm a răspuns:

Pe mine mă întristează faptul că rămânem fără resurse de apă potabilă, nu că dispar niște animale periculoase omului. Oricum o să mai rămână câțiva prin zonele de rezervație.

| ThePuffy explică (pentru UzOm):

"nu că dispar niște animale periculoase omului" sau mai bine zis oamenii sunt periculosi si fara suflet. Pana la urma care a fost primul, omul sau animalele? straight face. Si sa nu uitam ca noi sunt niste animale evoluate.

| ThePuffy explică (pentru UzOm):

"Oricum o să mai rămână câțiva prin zonele de rezervație." Serios? Cauta pe net "tigri tasmanieni" si o sa vezi ce insamna sa exterminezi o specie si sa mai ti cativa rezervatiwinking.

| Anjeli_Tabaran_1971 a răspuns:

Aha