| Milk Swan a întrebat:

Pe Webkinz.com ( pe romana, de fapt... ) poti "transporta" un animalut dintr-un cont pe altul? Am facut o greseala, deoarece am prea multe animalute pe un singur cont, si vroiam sa transport un catelus altundeva... Ma puteti ajuta?

40 răspunsuri:
| angella1972 a răspuns:

Te-as putea ajuta dac-as sti despre ce vorbesti.animalele se tin in lesa, banii se tin in cont.

| xtina a răspuns:

Plsss Da-mi si mie un cont daca ai prea multi!crying

| Milk Swan explică:

A prea multi, tocmai, vreau sa transfer unu doi, sunt si stoarsa de bani si nu-mi merge parola!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il muti pe alt cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate nu ai cum.Nu poti transporta un animalut dintr-un cont in altul deoarece toate lucrurile pe care le-ai facut cu el se vor sterge, asa ca webkinz a impiedicat acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate am incercat eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar pot sa transfer un lucru dupa un cont pe altul? va rog sa imi spuneti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar cum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea si eu un cont se poate? Mai am unul, dar se pare ca va expira dupa un an de folosire.Sunt DISPERATA nu stiu ce sa fac deci imi dai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite Azaleea nu ai facut o mare greseala dar una ai facut. Din pacate nu poti sa transporti un catelus in alt cont.Atunci cand tiai facut contul au aparut niste mesaje importante. Dc nu leai citit? Imi pare rau nu te pot ajuta.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa desparti un animalut dintr-un cont in altul dar poti sa combini un cont cu altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate asa ceva!

Poate doar un hucker care stie site-uri secrete are vreo idee despre asta ca si eu am 40 webkinz si sunt cam multi intr-o casa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor pai mai da oadata pe membru noi din activitati dai pe centru de adopti unde te astepta dna bardi si tot asa pana ii ai pe toti crede-ma si eu am mult am 5 o mata roz cuala un catel un iepure si o mata persana dai camurata in lumea webkinz ok si nu-i cine stie ce mai faci odata niste kinzcash si mai rezolvi cu bani atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 5 webkinzsi si nu va dau nici unul. tongue Teapa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ne lase multi ani pe WEBKINZ. sa o lasati pe lorenam10 sa stea cati ani doreste. vreau panain anul 2015 si imi va prelungi pana imi iau alt webkinz. cand imi iau alt webkinzveti prelungi inca 3 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da da pe meniu activitati centru de adopti introdu codu it zice ca e deja folosit du-te unde zice si baga luna asta cand te-ai nascut si gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ai decat 6 pe un acont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am doue animalute dar nu-l poti transporta in alta parte. trebuia sa pui decat unul pe un singur cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te ajut eu. da-mi si mie un cont te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau, nu stiu ce spui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.La pastele calului date in colo. Lol ca nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pot sa te ajut, apasa pe glop si pasa pe ultimul cuvant din a daua coloana! Cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pot sa te ajut , apasa pe glop si pasa pe ultimul cuvant din a daua coloana! Cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai pe ajutor menajer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stie nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un cont nou, si pe acel cont iti poti pune: mai multe animalute pentru a te distra cu ele.La revedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie da-mi unul.