2 metisi de ciobanesc mioritic(mama si fiu)
2 femele de rasa comuna(mama si fiica)
imi plac cainii foarte mult si nu conteaza prea mult rasa. daca e al tau, l ai crescut si educat cum ai vrut atunci cu siguranta e cainele perfect. si din ce am vazut mai sus toata lumea detine "cel mai... catel". si nu putem sa i contrazicem ca nu e asa.
Cocker Maidanez... Nu l-am ales pentru rasa... pur si simplu, mi-a placut si l-am luat.
Am un rotweiller de 5 ani... si l-am ales pentru ca sunt unii dintre cei mai frumosi si mai iubitori caini, in ciuda reclamei negative care li se face aiurea. Este ca un motan mai mare
Inaintea lui am avut timp de 10 ani un catel salvat de pe strada, roscovan cu ochii verzi, ciudatel dar foarte inteligent si iubitor.
Eu am un bichon maltez pe nume Sasha care are 5 saptamani si e foarte dragut... am ales accest caine pentru ca imi plac cainii foarte mult mai ales bicnon
Am 2 ciobanesti mioritici :d... i-am ales pentru ca imi plac cainii de talie mare si "fiorosi"...
Am un pui de chow-chow de 4 luni, sa vezi ce nebun e asa-i de gras adica are blana stufoasa...mda...un puturos, toata ziua doarme si mananca, trebuie sa trag pur si simplu de lesa sa-si miste fundul cand il duc in parc.Se si uita lumea la noi
de ce am ales rasa asta? sunt, dupa parerea mea, cei mai frumosi caini.probleme ar fi vara cu ei, cand lasa par prin casa
are apucaturi ciudate, mesteca tot ce poate, de la covoare pana la antena de la tv.cateodata se trezeste dimineata de-a dreptul euforic.sare ca o minge ma joc cu el, apoi "oboseste" si se culca...pana spre seara, cand vrea iarasi sa manance daca vreau sa ma joc, n-am cu cine...solomon sforaie...nici macar sa bea apa nu se mai scoala... dar eu il iubesc... pufu meu
Am 2 lupi...maaaari...si fomisti.pe primul l-am ales .pentru ca mi-am dorit ff mult un caine...care sa imi ofere si siguranta... iar al doilea.era atat de mic. dragut si grasuuun.incat nu am putut sa il refuz... dar as vrea sa imi iau un labrador...este frumos.inteligent...iti ofera siguranta...este jucaus...dar...parintii mei nu vor sa mai auda de caini:d
Am un PitBull dar nu din acela mai inalt si slabutz am unu american arata cam asa http://www.bestdogsearch.com/photos/american-pitbull-gemini4.jpg e cam fioros uneori mai omoara din pisicile vecinilor, l-am ales pentru ca e un caine foarte protector.
Eu am un foxterrier...Am ales aceasta rasa pentru. sunt foarte jucausi si imi place cum arata
Eu am un Rottweiler pe care il tin mai mult incuiat in dormitor. L-am cumparat mai mult ca sa-l manance pe tata ca m-am saturat dracului de el. Ma cearta mereu si nu ma lasa sa dau nici un party in casa.
anonim_4396 întreabă:
faima întreabă: