Eu am si catel si pisica si intr-adevar le cade blana periodic, dar din ce spui tu e mai mult de atat. Oricum primul semn ca este mai grav este faptul ca si-a schimbat comportamentul... incearca alt veterinar.
In mod normal daca ii dai niste vitamine speciale pentru pisici de la PetPhos (pentru blana) ar trebui sa vezi o imbunatatire. dar este posibil sa aiba vreo boala. Din pacate se transmit si prin insecte nu doar daca are contact cu alte pisici. cauta un alt medic veterinar. intotdeauna este bine sa ceri o a doua opinie. Mult noroc!
Daca e mai ofticos...si are stari de somnolenta inseamna ca e bolnavior! Iar de caderea parului nu stiu ce sa spun...nu am patit niciodata asa cu pisica mea! Daca nu ii trece...incearca eventual la alt veterinar! Ar putea avea ceva boala de piele...sau asa ceva...
Sper din tot sufletul sa se faca bine!
Buna! Eu am 6 pisici si un catel si am avut probleme cu una din ele. Din fericire am fost la veterinar si i-a dat un medicament pudra de aplicat pe piele. Pisicu meu isi piedea blana de pe intreg corplu si era foarte vizibil. Acum si-a revenit si blana care i-a crescut este mai frumoasa decat cea de dinainte. Solutia este sa mergi la veterinar O zi buna!
Eu nu am patit niciodata asa cu pisica...mai stai vreo 2 zile... daca nu ii trece mai du-l odata la veterinar si cere un tratament pentru el...
bafta :*