Buna.
Am avut cand eram mai mic 2.
Unii mai musca(daca ii cumperi prea maturi)altii nu musca deloc.
De obicei sunt foarte prietenosi si distractivi, dar ziua trebuie sa-i lasi sa doarma.
Ia-ti unul si vei avea o experienta proprie.
Depinde ce hamster iei, cu ce personalitate. Intodeauna cand te vei duce sa cumperi si intrebi vanzatorul daca musca el va spune categoric: NUUU, minciuna normal numai ca sa isi vanda marfa. Eu mi-am luat pereche, femela m-a muscat dar masculul era super bland. Daca iei pereche din acelasi loc unde s-au cunoscut nu o sa se bata intre ei. Daca il sperii sau il atingi cand el nu isi da seama te va musca. Prima data baga mana ca sa te miroasa, vezi ca e tare smecher, cand te musca nu ai cum sa eviti lucrul asta pentru ca sunt foarte rapizi. Te sfatuiesc sa iti iei mascul.
Sigur daca ii iei de mici nu te vor musca dar fi atenta sa nu cumperi vreo rasa " turbata".
De obicei ei sunt foarte prietenosi, asa ca poti sa-ti cumperi fara griji!;]
Sunt foarte prietenosi si cu siguranta au spirit de evadare eu de exemplu i-am scapat in camera si i-am prins cand le-a fost foame intrand singuri in voliera dar daca iti vei lua 2 un mascul si o femela mai bine nu... se inmeltesc foarte intens odata la 2 luni cel mult si fac cel putin 3-4 pui ajungand pana la 7-8 dar in concluizi iti recomand unul...