Da,
indiferent de caz, chiar
dacă vorbim de perușică - peruș / perușică-perușică sau peruș-peruș ei tot își vor arăta afecțiunea unul față de celălalt după o perioadă de timp (ciocnirea ciocurilor, hrănirea partenerului, dansuri, sărut...). Pe lângă asta, nu este bine ca perușul să trăiască în singurătate, are nevoie de spațiu (de o colivie potrivită în dimensiuni, accesorii de "joacă", hrană bogată în vitamine și un partener/ă)
Se pot pupa si asa, ca se indragesc. Dar in majoritatea cazurilor trebuie sa fie fata si baiat. Fata are narile rozalii, crem, elbe, poate chiar un grena, doar ca deschis etc, pe cand baietii au ciocul albastru, dar asta la maturitate, cand sunt pui, pot fi confundati foarte usor cu fete, dar si invers. Eu am avut un perus fetita, care avea ciocul mov deschis, dar eu am crezut ca era albastru si ca era baietel. Doamne ce drag mi-a fost de ea.❤ Dar nu exista un semn fizic 100% precis care sa diferentieze sexele. Fiecare cu propriile particularitati. Daca despicam firu'-n patru, e un fel de ruleta ruseasca la mijloc
Da..nu trebuie sa fie pereche pentru a-si arata afectiunea. Iar daca nu stii cum sa faci diferenta intre sexe, masculul are narile complet albastre.
Demeister întreabă: