| cocosnucifera a întrebat:

Perusul meu este foarte palid, isi misca putin aripile, dar si-a inclestat ghearele si nu-si misca picioarele. Pe la pranz am observat ca se simte rau cand a vomitat. L-am dus la veterinar. I s-a dat alfa-vitam si tricho plus...din pacate observ ca nu l-a ajutat cu nimic, a devenit din ce in ce mai palid.Are 10 ani si sunt constienta ca probabil va muri, judecand dupa starea lui de acum, dar totusi merita sa intreb daca mai pot face ceva.

6 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Pai papagali numai atat traiesc.deci n-ai ce-i face.nu moare de la boala moare de batranete.papagalulului meu (perus) i s-a oprit inima de batranete sad.

| victorandrei a răspuns (pentru MCRgurl):

Stii tu ca i s-a oprit inima laughing numai medici pe aici

| MCRgurl a răspuns (pentru victorandrei):

Pai asta cred ca s-a intamplat ca a cazut pur si simplu prin colivie.statea linistit acolo si dintr-o data a cazut.

| victorandrei a răspuns:

Din pacate nu mai ai ce ii face, chiar daca era mai tanar medicii veterinari din Romania nu sunt specializati pe papagali. Am avut 20 de perusi, 8 am dus la veterinar cu diverse afectiuni, niciunul nu a supravietuit.
Durata max de viata a unui perus 10 - 15 ani...

| Sup3rN0va a răspuns:

Daca a trait o viata buna ar putea trai si mai mult nu stiu de ce nu.
Papagalu unui prieten de-al meu a trait 10-12 ani tinut aproape numai in cusca.
E posibil sa aiba febra papagalilor..manifestari asemanatoare.
Si de cat timp i-ai dat vitamine din astea in apa si nu s-a schimbat? Ca la mine a durat cateva zile sa-si revina.

| ketanal a răspuns:

Din pacate nu orice veterinar se poate ocupa de pasari. Indicat ar fi sa gasesti unul specializat. Totusi, medicamentele nu-si fac efectul asa rapid cum ne-am astepta noi, deci mai asteapta si tu un pic si intre timp poate gasesti un veterinar specializat.
Bafta!