Nu tipa,canta cu niste sunete foarte inalte,asa sunt toti perusii, stai liniistit!
@adrauta:Oglinda si leaganul sunt niste jucarii aproape obligatorii pentru pasari! si eu am perusi, au oglinda si nu ma musca!
Daca tipa inseamna ca vrea sa il bagi in seama, sa vorbesti cu el. Daca totusi nu ai timp acopera colivia cu ceva.o haina ceva si o sa creada ca e noapte si o sa se culce. Funda?
Si eu am un perus. Daca e mic nu-i pune oglinda, o sa creada ca e perechea lui si te va ciupi stiu din experienta.Mai joacate cu el vorbeste cu el. Apropo daca vrei sa-l inveti sa vorbeasca dimineata si seara, cand e mai obosit, sa spui un cuv tare si clar.P.S sa nu se mai auda altceva care sa-i distraga atentia.Alege cuvinte mai usoare.
Nu te musca.M-am referit la pui.Cand au mai mult de 2 luni de cand stau cu tine in casa atunci sa ii pui, cand e obisnuit cu tine.
@ioana de fapt daca are oglinda el nu va putea fi invatat sa vorbeasc :/...credeme,stiu eu lucruri multe despre perusi. Daca tipa inseamna ca e suparat sau vrea atentie.incearca sa vb blind cu el, bucural cu o mingiere sau cu o jucarie noua
Perusii astia sunt cele mai minunate pasari
Nu are nimic doar ca daca ai doar unu se simte singur asa ca pune-i o oglinda in colivie