| julz a întrebat:

Peste cateva zile voi primi un pui de pisica, rasa angora turceasca de 2 luni, promis de stapana pisicii.
M-am documentat destul de mult despre tot ce tine de pisici si de aceasta rasa, insa am o singura nelamurire:
*Daca pisoiul are 2 luni si 2 saptamani( mai mult ca sigur a fost intarcat ) ce fel de lapte as putea sa-i dau?
Am citit ca Royal Canin se da pana a fi intarcat.
*Ar fi o problema daca i-as da lapte integral? Sau ar trebui sa-i dau lapte praf? (daca da, de care?)
Va multumesc mult, astept raspuns.

5 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Da, de ce tii neaparat sa-i dai lapte? Adica daca e intarcat inseamna ca nu mai are nevoie de lapte si ca mananca mancare solida.
Mai bine preocupa-te de vaccinuri si deparazitari. Si oricum, laptele nu este indicat cand il deparazitezi intern ca anuleaza efectul pastilei, si daca are paraziti intestinali nu o sa-i elimine.
Lapte poti sa-i dai din cel din comert, dar sa fie cu grasime 3, 5 si sa fie caldut. Eu te sfatuiesc sa nu-i dai mai des de 1-2 ori pe saptamana. Oricum e posibil sa nici nu-i placa. Multor pisici de rasa, tinute in casa, rasfatate si hranite cu boabe nu le place laptele. Doar cele care mananca ce apuca mai beau lapte, saracele.

| antimulte a răspuns:

Royal Canin fac si pentru pisoi? Eu stian ca fac doar pentru caini, de unde si numele, royal CANIN.
Cel mai bine ii dai lapte din comert, dar din ala cel mai gras cu 3.5% grasime continuta.

| julz explică:

Da,e si pentru pisici.
eram un pic suspicioasa in legatura cu laptele din comert tocmai ca ma gandeam ca e prea gras si sa nu aibe vreo problema cu burtica. multumesc big grin

| julz explică:

Multumesc big grin mancare i-am luat purina pro plan kitten sa vad daca ii place,daca nu voi incerca si royal canin. Oricum o sa incerc sa-mi fac si eu timp pentru a-i prepara mancarea in casa, avand in vedere ca eu sunt inca la scoala si imi mai ocupa niste timp, dar orice pentru pisoi big grin

| Claudia_2695 a răspuns:

Deci asta ar fi o problema sa alegi tu ce sa ii dai fiindca poate alegi ceva care va avea efecte cam negative asupra puiului deci cred ca ar trebui sa mergi pana la veterinar si sa il intrebi cam ce e mai bun care i de potriveste pentru al putea hraniwinking happy