Hei, eu sunt vet
in cazul bichonilor, alege baiatul daca doresti sa ai paste de un companion mai iubaret, intrucat femelele suntmai dracoase.
eu i-as pune roy... oricum iti va veni pe moment.
cainele trebuie scos la 4 5 luni afara, in niciun caz la 2:O!
decat daca vrei sa se aleaga cu o parvoviroza si sa moara,
ii trebuiesc obligatoriu primele 4 vaccinuri facute inainte de a iesi,
este aiurea ca face in casa dar decat sa il pierzi eu una spun ca rezisti tu.
1 nu are voie sa intre in contact cu alti caini
2 nu are voie sa miroasa excrementele altor caini
regulile astea sunt de baza pana la varsta de 5 luni
de papat ii poti da bobite de la royal canin purina pedegree.
sa ii iei starer nu Junior. juniorul este pentru cei de la 6 luni in colo...
ai grija de el si ma poti intreba abolut orice
Ceau
Studiez medicina veterinara:
Tu alegi ce doresti femela sau mascul.
Ii pui ce nume doresti dar iti dau cateva exemple: Abby, Aki, Crystal, Sofia.
Scoate-l pe la 2-3 luni.
Si mancare:
Pedigree la plic sau conserva, pedigree la plic este intre 2-4 lei (depinde de pretul din magazinul respectiv).
http://www.julie.ro/......-400g.html
Costa intre 4-7 lei (Eu am dat pe el 7 lei)
- Pedigree junior CONSERVA.
- Pedigree junior la plic : http://hobbyworld.ro/produs/index/cat/114/id/254
- Darling Junior Conserva
Nu uita ca trebuie dus la veterinar pentru cele 3 vaccinuri obligatorii (daca acesta nu este vaccinat deja)!
Pe veterinar il poti intreba ce doresti si sa-i ceri sfaturi, acolo vei gasi o gramada de feluri de hrana usoara pentru catelus.Nu uita ca trebuie sa fie junioare.
Succes si O seara placuta! :)
Cel mai usor e sa intrebi veterinarul, dar o sa-ti zic si eu
1. daca alegi fetita, sa stii ca de la 1 ani incolo o sa aiba ciclu, si daca alegi baiat, o sa fie in calduri si poate sa si plece din curte pe strada ca sa-si gaseasca perechea.
2. asta alegi in functie de cum arata sau care iti place tie, ex: maya, linda, puffy, molly, didi, si de baiat, oscar, take, biscuit, bruno, ice...
3. dupa ce ii sunt facute vaccinurile, cam pe la 4-6 luni, pana atunci, sa nu-l lasi pe jos ca poate sa ia microbi si raceste si o sa platesti foarte mult. poti sa-l scoti pe afara doar in brate.
4. pedigree junior pana la 6 luni, orez fiert cu legume, carne de pui si vita fiarta sau la gratar, NU DE PORC! nu dulciuri, nici ceapa si usturoi (sunt toxice pentru caini). poti sa-ii dai si supa dar fara paste fainoase. nu are voie cartofi( deoarece cartofii il constipa acum cand e mic). lapte putin. multe fructe si legume, nu dovlecei(pentru. ca o sa faca diaree si o sa-l doara stomacul), nu suc sau apa minerala... mult succes, sper sa va distrati impreuna imi dai fundita? pls
Studiezi degeaba medicina vete... petru ca un catel se scoate dupa ce are cele 4 vaccinuru nu la 2 lun
Depinde la ce veterinar mergi, Eu detin un bichon maltez de 4 ani:trebuie scos afara imediat cum l ai luat doar sa nu intre deloc in contact cu alte animale, de cateva ori poti pe zi, mai ales dupa masa (un medic spune dupa vaccine - 3, altul Imediat) Eu am mers pe Royal canin, stelute. (in jur de 20 lei kg)ajung pentru o Luna.Cand era mic ii luam multe oase pentru ros(special pentru catei-al meu prefera able. Si oricum mi-a ros tot prin casa). Dupa 6 luni diversificat. Vezi ce I place. Avantaje :sunt f iubitori, va urmaresc peste tot prin casa si jucausi. Dezavantaje :le cade parul, trebuie pieptanati f des, la 3 luni trebuie tunsi maxim, se murdaresc f repede fiind albi.Eu il spal f des - mediul recomanda o data pe luna Eu saptamanal uneori zilnic, sunt f sensibili la toate bolile-mai ales babesioza-de la capuse, otita-de la apa in ureche, Al meu e f gelos si incapatanat.A fost operat de 2 ori - l au muscat altii caini.In schimb cauta atentie tot timpul.va trebuie timp pentru el.Nu as putea sa stau fara el
anonim_4396 întreabă:
XxAlexandruxX întreabă: