anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pestilor beta le trebuie lumina peste noapte? deoarece mi-am cumparat cu o zi in urma un peste beta si a doua zi era mort. Din cauza ca nu avea lumina?

6 răspunsuri:
| MeGustaaaaa a răspuns:

Pestii Beta sunt destul de mari si au nevoie de un agvariu mare si cu chestie dinaia ce are apa in ea...Nu mai stiu cum ii zice dar aia da oxigen apei.Cumpara un agvariu mare si o chestie dinaia.E ca o sticluta ce o bagi in apa si scoate bule si da oxigen apei. Fundita? Si ai grija sa nu iti mai moara.Documenteaza-te pe Wikipedia si ceva site-uri de pesti.

| a1doru a răspuns:

In natura, pestii au lumina noaptea?rolling on the floor

| sonya a răspuns:

Buna. Se poate sa fi murit din mai multe cauze, dar cu siguranta nu din lipsa luminii. Cauta pe net informatii si asigura-i un mediu propice. Cumpara un acvariu, filtru pentru apa si pompa pentru oxigen. Totodata, apa sa fie curata, nu fiarta, lasata la decantat 1-2 zile in sticle fara capac. Daca mai ai nelamuriri imi poti trimite un mesaj privat. Papa.

| crhh a răspuns:

Si pestii dorm, sa stii. Nu e neaparat sa aiba lumina! Probabil din cauza apei si a modificarii de temperatura a murit, documenteaza-te mai mult despre pesti sau cel mai simplu, il intrebi direct pe cel de unde-ti cumperi pestii de ce are nevoie pentru a se "simtii in largul lui"

| Emanuela16 a răspuns:

Eu am pesti beta si nu le am pus noaptea lumina, nu au nimic

| Sharky94 a răspuns:

Pestii Beta nu au nevoie nici de pompa de aer, nici de lumina.Nu sunt pretentiosi si sunt foarte usor de inghrijit.Ei isi iau aer de la suprafata apei, acvariul nu trebuie acoperit, trebuie sa aiba apa curata, temperatura apei trebuie sa fie de minim 26 grade C si sa nu le dai mancare foarte multa. Daca mai ai nelamuriri, uite aici un site care sigur te v-a ajuta: http://www.acvarist.ro sper ca iti e de folos... Fundita?:)