| Anonymus123 a întrebat:

Piscuta mea este destul de micuta. Nu prea vrea sa manance mancare de pisici. Mi-a spus o persoana ca trebuie sa schimb marca. Ii dadeam friskiees. acum ii dau wiskas. Dar tot nu prea mannca. Deci ce trebuie facut? ...astept raspunsul. OFER FUNDA

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Trebuie să testezi pană nimereşti ce ii place. Eu îţi recomand Top-cat. Nu o să gaseşti oriunde, dar există. La mine în Brasov doar 2 magazine aduc asa ceva. Şi. apropo de pui de maţă, eu am avut un motanel pe care l-am gasit cand avea aprox 2 luni. Se vedea ca a fost pierdut si ca fusese in casa la cineva că avea obiceiul sa se urce după ceafă şi să stea acolo! L-am crescut in centrala termică a blocului în care putea sa intre pe un copac ce era fix la geamul deschis permanent de la parter şi unde era cald. In fine. Acest pisic mi-a mancat zilele, ca el nu manca decat mancare gatita! Trebuia sa merg de 3 ori pe zi sa-i duc mancare. Mai aveam si alte 2 maţe pe care le ingrijeam acolo si carora le lasam mancare de pisici intr-un bol mare din care se serveau cand voiau! Aproape 6 luni m-a chinuit acest motan cu mancarea lui.Nu manca nici un fel de bobiţe sau conservre de carne pentru pisici. Bobiţele pe care le dădeam la pisici erau aceleaşi pe care le dădeam si la maţele mele din casa,adică bune! Într-o zi,o vecina mi-a dat o punga cu bobite pe care le cumparase si pe care nu le manca motanul ei. Am luat punga si am pus toate boabele într-o caserolă mare şi le-am lăsat în centrală la maidaneze. Minune! Motanul meu manca de rupea la acele boibite. M-am dus la vecină să-mi spună cum se numesc bobitele ca pe viitor să cumpăr si să scap de corvoada! Se numeau Miţura,si erau cele mai ieftine bobite, de care eu nu am cumparat niciodata! Asa ca.te pui în gustul (era sa zic ca "omului") pisicii? Cumpară diferite sortimente în cantitaţi mici si vezi ce manancă mai bine. Wiskas nu mananca nici una din pisicile mele, nici maidanezele şi nici cele din casa! Asa ca nu este de mirare. Friskies...mai manancă, dar nu ca Top- Kat sau... Miţura!

7 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Cumpara-i graunte pentru pisici mofturoase.
fiind micuta s-ar putea sa nu le poat rontai bine.
incearca cu hrana umeda.
ia incearca sa-i comperi Whiskas Junior :
http://www.whiskas.ro/produse-whiskas-junior.html
daca nu mananca incearca cu pestisor proaspat, ficatei de pui, imposibil sa nu-i placa ceva.
bafta!

| Anonymus123 explică:

Ma nu-i de lapte. are 3 luni

| baiatuucupizzza a răspuns:

Ai grija cu cei dai ca ii merge burta... eu asa am patit la ai mei mai bine dai salam sau ceva carne pana mai creste!

| alledawn a răspuns:

Daca e micuta nu ii mai da manacare de pisici laughing dai si tu niste lapte ca pisicile mici asa mananca cel putin o luna sau doua pana se dezvata. Sau daca e mai mare dai niste manacare gatita, ceva ce mananci si tu. Pune-i putina ciorba laughing Da nu ii mai da nimic cu bucati daca zici ca e mica deoarece nu poate sa le manance laughing Cel mai bine ar fi ca pana se mai mareste puitin sa ii dai mai bine laptewinking

| nobody88 a răspuns:

Pisicile sub 3 4 luni si chiar pana la un an este foarte recomandat sa le dai mancare la plic special destinata lor, acum depinde si de tine. Daca vrei poti sa cauti produse de calitate cu emblema purina ( da-i un search pe google ro si vezi emblema despre care vb ) incearca sa ii creezi o alimentatie bazata pe lapte in primele luni si dupa cateva luni sa ii dai si mancare uscata.

Daca tot esti nesigura iti recomand cu incerdere sa iei sfatul uni doctor veterinar, el este foarte in masura sa iti ofere detaliile dorite. o zii buna happy

| marioneta1991 a răspuns:

Dai mancare de pisici normala dar sa fie inmuiata in lapte! Pana mai creste apoi ii poti da mancare solida!

| monika123 a răspuns:

nu mananca pentru ca mancare de pisici este prea tare pentru ea daca este micuta...cumparai wiskas pentu junior...am si eu o pisica iar atunci cand era mica nici ea nu manca
happy sper ca te-am ajutat