| LoLa_2164 a întrebat:

Pisica mea (2 ani ) si-a rupt piciorul. L-a mai avut pe celalalt rupt vara trecuta dar in cateva luni si-a revenit. Ii pot grabi eu vindecarea? Nu il pot duce la veterinar... Parintii nu vor iar veterinarul e foarte departe. Si in plus, nici nu are carnet de sanatate. ( l-am adoptat de pe strada ). Iar veterinarii din orasul meu cer asta. In fine. Ce pot face eu sau parintii mei ca vara asta sa ii treaca ( daca se poate )?

Răspuns Câştigător
| Fantoma_1807 a răspuns:

Depinde de gravitatea fracturii, îşi mai poate folosi lăbuţa, dacă da atunci e suficient să o bandajezi uşor să imobilizezi un pic lăbuţa. Dar e tare dificil de pus în practică asta, cel puţin pisica mea n-ar sta nici în ruptul capului nici la bandajat nici cu bandajul. Cînd am sterilizat-o am vrut să o bandajez pe burtică, am reuşit profitînd de starea ei de letargie de după anestezie, i-am pus puţin pansament steril fixat cu o banda elastică din farmacie dar de ţinut nu a ţinut decît cîteva ore minunea, cînd s-a dezmeticit a tras cu colţii pînă a reuşit. aşa că nu ştiu cum vei reuşi asta. Dacă însă e mai grav nu îl mai poate folosi, sau este vreo dislocare sau fractură deschisă doar la medic vei reuşi. Primesc şi maidanezi, fără carnet, a mea este tot maidaneză sadea fără carnet şi nu mi-a refuzat-o cînd am vrut să o sterilizez şi nu la orice medic, ci am vrut pe cel mai bun şi mai aglomerat din oraşul meu şi slavă domnului erau şi cu căţei maidanezi şi nu a refuzat pe nici unul la consultaţie.

1 răspuns:
| ioana100 a răspuns:

Vrei sa spui ca nu are nici un vaccin facut? vaii,saracul animal,nu ai constinta? nu poti rezolva prea multe fara un medic veterinar, o sa se chinuie, mult succes!batting eyelashes