Probabil ca nu ii place mirosul parfumului tau, schimba-l si dupa ce ai facut asta asigura-te ca ai indepartat total mirosul parfumului respectiv ca sa poti stii cu siguranta ca nu el e de vina. Daca nici asta nu merge atunci ori esti singura in care are incredere si singura pe care o vede disponibila mereu de joaca si probabil ca pe tine te vede mai speciala ori asta e felul ei de a se juca si probabil ca asa iti arata iubirea ei.
Ai grija sa nu te mai distantezi de ea pentru ca e posibil ca dupa, ea sa faca acelasi lucru si sa te inlocuiasca... Continua sa o alinti si sa o ingrijesti si crede-ma ca, cu timpul, cand va vedea ca nu esti dispusa sa te lasi zgariata se va domoli si isi va controla comportamentul insa, ma repet, nu te mai distantia de ea pentru ca s-ar putea sa faca si ea acelasi lucru cu tine si nu e placut!
Sper ca ti-am fost de ajutor :*!
Si pisica mea face la fel.Ideea e ca e jucausa, are chef de joaca.Nu trebuie sa te sperii din cauza asta.Acorda-i mai multa atentie.Pe tine t eplace mai mult si vrea sa va jucati.
Poate doar in tine are cea mai mare incredere, ma refer la joaca.In tine gaseste sursa lui de prieten jucaus si poate cu ceilalti membri, comportandu-se bine, clar nu o intereseaza de acestia.
Buna. Eu cred ca doar se joaca. Asa face si catelul meu. Prima data m-am speriat dar parintii mei mi-au spus ca doar se joaca, asa ca nu iti fa griji. Oricum asta e felul pisicilor sa zgarie. Sa nu te distantezi de ea pentru ca dupa aceea nu te va mai placea. :-)
In primul rand pisicile sunt moarte dupa parfum dar te musca fiindca te considera jucaria ei.Vezi pa animal planet ca e o emisiune in weekend mai exact duminica la ora 14:00 care se numeste Pisici Infernale si care te va ajuta.
Poate in trecut a fost batuta de cineva, si tu ai un miros sau un comportament care ii aminteste de acea persoana.Nu ai ce sa faci, decat sa-i castigi increderea cu timpul.Nu o mangaia cu forta, daca nu are chef de joaca las-o in pace.Cu timpul o sa se obisnuiasca cu tine, o sa vada ca nu-i vrei raul.
kencarson întreabă: