| Mămăruţa10 a întrebat:

Pisica mea a facut 4 puii, dintre care 2 au murit.Ma tot intreb de ce, care ar fi putut fi cauza?

9 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Poate pisica e prea tanara si nu s-au dezvoltat cum trebuie. Varsta ideala e peste 2 ani. K si la fete, desi au menstruatie de 12-14 ani, daca fac copil la acea varsta, iti dai seama ca copilul nu va fi foarte bine dezvoltat.
Sau poate nu a mancat corespunzator sau nu i-a ingrijit cum trebuie. Nu ai de unde sa stii. Se mai intampla si din astea.

| sherlock a răspuns:

Sunt o infinitate de motive, dar cel mai evident nu s-au nascut perfect sanatosi si asta e metoda naturii de a selectiona doar pe cei mai buni

| Iuzzzzi a răspuns:

Pai cam asa se intampla mereu.
Mi s.a intamplat si miee.
Creca se nasc "bolnavi"si nu pot sa traiasca mai multtt.
Creddd laughing

| Tsiitsix3 a răspuns:

/Poi,pentru ca Cn măţa ii naste, acestia sunt fte fte sensibili.`Ei nici nu vad cred ca stiai asta.happy si dc nu sunt la umbra adica daca i-ai lasat la soare au sansa sa moara ar fi un motiv. Daca ii tii in casa. cred ca te-ai jucat prea mult cu ei si nu prea e bine ...tre sa ii lasi sa creasca` poate s-a jucat altcineva ca ei cine a vnt pe la tine nus.Nu e ceva rar, de multe ori se intampla asta. trebuie sa ii lasi sa creasca putin ca ei sunt foarte sensibili. poate s-au lovit de ceva... Uite sper ca te-am ajutat si sper ca ai inteles la ce ma refer. ma refer la faptul ca sunt frte sensibil si cea mai mica lovitura ii afdecteaza.happy succes si ai grija cu cceilalti 2. Fundhita>?(plzz)
Pa, pa.

| abernader a răspuns:

Raspunsul lui Sherlock este bine de luat in seama,cat privesc Sufletzel, Rodii si dDyx, raspunsurile nu sunt intocmai cu realitatea!

| alexutuanm a răspuns:

Iti spun eu dc. puii mici sug lapte de la mama. puii mai mari sau mau dezvoltati de cand se nasc, ii dau pe cei mai mici la o parte ca sa aiba mai mult lapte pentru ei. poate ca cei mici nu au avut destule proteine sau au murit de foame. imi pare rau pentru ei.

| MARRRRRYYA a răspuns:

Un virus

| Mămăruţa10 explică:

A mai murit inca unu sad si pisica e bine hranita si sta destul cu eisad.Ei nu au stat la soare nici decum! Am sa intreb medicul veterinar.Pe cei mici nici macar nu i-am atins sad. Poate e vina pisici pentru ca e la prima nastere...sad, asa a fost sa fie sad

| Mămăruţa10 explică:

Dina pacate a mai murit inca unu. Pisica e bine hranita si sta destul cu eisad.Ei nu au stat la soare nici decum! Am sa intreb medicul veterinar care ar pute fii o cauza.Pe cei mici nici macar nu i-am atins. Poate e vina pisici pentru ca e la prima nastere...sad, asa a fost sa fie sad

Întrebări similare