anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pisica mea a făcut 5 pisoi care au o lună de zile și ieri la unul dinte ei i se umflase ochiul si îl ținea mai închis, având un puroi ciudat în el, iar azi l-a avut închis total. I-am dat cu un fel de soluție de ochi*pentru oameni* și i s-a dezlipit putin ochiul, dar înca îl are roșu, lipit de un puroi și nu prea vede prin el cam deloc.

Dacă nu îi dau cu nimic își revine și așa?

Dacă i-am dat puțin cu acea soluție îsi va reveni total? Sau trebuie să-i mai dau?

Dacă îsi revine va avea toată viața ochiul mai ciudat?

~sorry categoria în caz că nu se potriveste subiectul

Răspuns Câştigător
| relativsausigur a răspuns:

Am facut si eu aceeasi greseala, tratandu-mi catelusa dupa sfaturi de pe forum, si iti spun sincer ca medicamentele de uz uman nu sunt recomandate si pentru animale, chiar le pot face rau.
Du-l neaparat la veterinar, fa-ti o programare, astfel nu o sa coste foarte mult.
In urgente sunt ridicate costurile, se adauga 150 - 200 de lei taxa de urgenta, si nu trebuie sa mergi aici decat daca viata animalului este in pericol, sau daca poate fii pusa in pericol de afectiunea acuta pe care o are.
Iti va trata pisicuta la consultatie si iti va recomanda si cu ce anume sa-i continui tratamentul daca va mai fii cazul.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Duo la veterinar, nu i da tu cu ce te gîndesti, ca nu esti doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și, soluția aia este veche, expirată, nu stiu dacă îl poate afecta sau poate muri, dar mie și mila de el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și, soluția aia este veche, expirată, nu stiu daca îl poate afecta sau poate și muri. Imi este și milă de el?