Anunt in ziar, afise lipite cu poza pisicului si numarul tau de telefon... a sa nu uiti sa scrii si de o recompensa!
In cel mai fericit caz a luat-o cineva acasa. Daca nu e posibil sa fie moarta...
E o intrebare prosteasca, fara rost. odata ce ea nu s-a mai intors tu n-ai ce sa faci.trebuia sa ai grija de ea, acum se poate sa o fi calcat vreo masina sau sa fi murit din alte cauze. ori e posibil ca cineva sa o fi gasit-o si sa fi prins drag de ea. daca ai o poza cu ea editeaz-o cu un scurt mesaj...descrierea ei, numele ei, numele tau si adresa sau nr tau de tel si spune ca este pisica ta iar daca cineva a gasit-o sa te contacteze...cu toate ca ai putine sanse sa o recuperezi chiar si asa.Sunt 3 luni totusi mai bine uita de pisica asta.
E clar, in goana sa dupa pisici a uitat de casa, lasa-l ca vine. Sa nu te sperii cand vine, s-ar putea sa-i poti numara coastele. Iti dai seama, s-a straduit bietul animalut.
Nu prea sunt sanse sa o gasesti tu, nu ai cum, poti doar sa astepti sa se intoarca, cine stie unde ar putea fi.
Poate o fi patit ceva.
Eu am vrut sa scap de pisica mea si am dus-o la vreo 10 km, dar s-a intors.
Deci nu cred ca s-a ratacit, pentru ca au un simt foarte dezvoltat, si s-ar fi intors
Pai din cate am auzit eu...animalele pleaca de acasa cand e sa moara...deci nu stiu ce sa spun poate a luat-o cineva.trebuia sa ai mai mare grija de ea
Asa mi s-a intamplat toamna trecuta pisica mea birmaneza a fost data de bunici si vara asta o voi lua de la stapan cu tot cu pisoi asta e clar! este in sat cu bunica! si nici cu ea nu mai vb! imi voi lua pisica voi infrunta tot!
Ce pacat! Nu sunt sanse sa se intoarca! Daca ar disparea pisica mea, nu stiu nici eu ce m-as face.
Culmea ca si pisica mea a plecat joi seara, 9 februarie, azi e luni si nu s-a intors, crede-ma ca in fiecare zi plang dupa motanul meu Gusty. Am citit multe articole despre traiul pisicilor, am inteles ca lunile februarie-martie si in perioada de vara pleaca in cautare de parteneri. Crede-ma ca e plecat de 4 zile si nu mi-am pierdut speranta, abia astept sa o aud mieunand si sa apara la geam...succes!
Am si eu un motan care a plecat acum cu o saptamana sau doua dupa femele si l-am strigat intruna dar na venit, pana la urma intr-o zi am vrut sa ies afara seara si l-am vazut pe motanul meu la usa cum ma asteptat, l-am poftit in casa dar era ranit din cauza masculii care se bat pentru ele.Si iar a plecat acum cu o zi in urma dupa femele si l-am strigat si na-venit, nici nu stiu ce sa mai fac!
Deniissel întreabă: