In perioada asta pisicile umbla sa se imperecheze. Eu sper sa nu i se fi intamplat ceva rau motanelului si sa revina acasa sanatos.
Daca spui ca a plecat de 5 zile asta poate insemna ca:
1. In cel mai groaznic caz a murit calcat de o masina sau mancat de un caine (ca de foame/ sete nu cred, ca s-o fi descurcat el sper)
2.S-o fi dus sa isi caute gagica
3. Pisicile mereu cunosc drumul spre casa (nu dupa vaz ci dupa simt). Am fost sa cumpar un pisoi de vreo 3 saptamani, la 20 km de casa si a disparut si m-au sunat tipii aia cum ca s-a intors la ei.
6. Daca nu apare dupa 5 zile atunci nu cred se va mai intoarce.
Sper ca te-am ajutat (intr-un fel sau altul) Bafta in cautarea lui!
Bună!
Şi motanul meu a fugit, dar după 7 zile l-am găsit în scară, stătea chircit şi era slab şi murdar...
Sper să se întoarcă, dacă nu pune afişe prin oraş.
Sa nu iti faci atatea griji.Si eu am 2 pisici o femela de aproape 3 ani si un mascul de aproape 2 ani si nu a plecat de acasa + ca acum este sezon de imperechere si unii motani pleaca de acasa.Al tau va revenii poate cu mici rani. Succese si roaga-te seara pentru el inainte de culcare.
Pai in luna asta fac sex ca sa faca pui vine el peste 4-5 zile si al meu e plecat
Aceeasi problema mereu disparitia pisicilor acum este timpul lor sa plece dupa pisici daca nu vine in 1 saptamana jumate cauta sa iti iei altu bafta
Al meu a plecat 6 zile. Cauta-l prin cartierul in care stai. Eu l-am gasit pe al meu. Insa acum a plecat iar, de 2 saptamani n-a mai venit si il caut dar nici urma de el. De data asta nu cred ca voi mai avea noroc sa il gasesc
Nu vreau sa te ingrijorez, dar daca este plecat de 5 zile si are doar 8 luni, sunt 60% sigura ca l-a luat cineva; sunt 40% sigura ca a fost mancat de un caine sau a fost calacat de masina.
Daca iti iubesti motanasul... de ce nu? Si eu am o pisica si tin foarte mult la ea. nu stiu ce m-as face fara dinsa. chiar e super sa ai o pisica in special mica si jucausa!