De regula se intorc, depinde daca nu pateste ceva ori este luata de alta persoana.
Pai, s-ar putea sa se intoarca. Poate o sa o vada vreo persoana si o va lua. Depinde. Daca nu pateste ceva. Eu sper sa se intoarca. Pisicile de obicei se intorc. Sa nu crezi ca daca le e foame vin acasa. NICI GAND. Cand sunt in calduri nici nu mai gandesc ce fac. Asa, ca, se va intoarce acasa abia dupa ce se va imperechea.
Pisicuta mea birmaneza s-a intors dupa 3 saptamani acasa. Am mai avut pisici care au plecat si nu s-au mai intors. De obicei pisicile de rasa sunt furate, nu stiu a ta ce rasa e, daca e comuna ai mai mari sanse sa revina acasa.
Pai motanul meu a plecat de acasa acum 2 saptamani si 4 zile... si nu s-a mai intors, imi e foarte dor de el, si chiar vreau sa vina in calduri, am fost o fraiera ca nu l-am castrat in vara. el s-a dus dupa pisici, sper ca nu l-a luat nimeni sau sa fi patit ceva, imi e dor de el, stiu prin ce treci.
Si eu am avut o pisica... dar a plecat de 4 zile... si nu stiu unde e, era micutsa avea vreo 7 luni. cunostea casa.nu situ de ce a plecat. avea tot ce ii trebuie si mie atat de dor de eaAA chiar daca a pllecat doar de 4 zile
Si pisicuta mea birmaneza a plecat, nu stiu unde s-a dus dar de dimineata nu am mai gasit-o, ea venea intotdeauna cand o strigam.Este si gestanta si cred ca s-a ascuns ca sa poata sa fete.Mi-e dor de ea si nu stiu ce sa fac, am plans toata ziua si am cautat-o, dar ea nu a venit. :'( ...nu stiu ce sa mai fac
Si pisica mea(8 luni) a plecat de acasa acum 2 zile si nu s-a mai intors.Am plans toata ziua pentru ca tineam foarte mult la ea. Nu e de rasa dar este alba si e foarte frumoasa. Sper sa se intoarca.
Georgianap12 întreabă: