Nu ii da pastile ca o imbolnavesti. Eu am o prietena care a indopat-o pe a ei cu pastile si a inceput pisica sa faca noduli. Sa-ti spun drept, eu pe a mea cand am castrat-o mi-am luat de la gura ca alti bani nu mai aveam, dar am o pisica frumoasa si sanatoasa acum, stiu ca a meritat. Decat sa iti bati joc de ea, suport-o si tu putin cat e in calduri si o duci la sterilizat. Si cum adica nu o poti castra ca ai facut curatenie? Ca doar castrarea se face la cabinetul veterinarului, nu in casa ta, iar pisica dupa ce este sterilizata nu face mizerie.
Acum, ca a intart in calduri, degeaba ii mai dai pastile. Trebuie sa astepti sa ii treaca de la sine. O sterilizare e inre 100 si 200 RON, depinde de veterinar. Din banii astia numai vreo 50 sunt materialele pe care le foloseste doctorul si injectiile pe care i le face sa nu se infecteze opertaia. De la 10-12 poate fi sterilizata.
Nu vreau sa imi bat joc de ea, sau chestii de genu...am intrebat doar, pentru ca nu stiu si nu am mai avut pana acum pisica. Dar cand iese din calduri o voi duce la sterilizat
Pastilele si injectiile cu hormoni, date pe termen lung pot afecta pisica...nu tocmai pozitiv. O puteti steriliza dupa ce iese din calduri, sunt medici care sterilizeaza de la 4-5luni.In felul acesta scade riscul de piometru si de cancer.Practic ii faceti pisicii un bine sterilizand`o.Tot ce trebuie sa aveti grija...sa ii dati mancare speciala pentru pisici sterilizate.
Eu zic sa nu-i dai pastile pentru ca sunt rele pentru ele.Acum am si eu o intrebare cand stiu ca pisica mea a iesit din calduri.
Apropo lovegirl15 am si eu o pisica care a inceput sa se frece de tot mobilierul din casa si de toti papucii mai ales de mine dar lasa funduljos.cred ca a iesit din calduri dar astept raspuns de la oamenii care au avut pisica sau motan in calduri.
Deniissel întreabă: