Cei 14 ani ai pisicii tale inseamna 72 ani pentru oameni. Dar stai linistit, nu inseamna neaparat ca trebuie sa moara. O pisica sanatoasa poate ajunge pana la varsta de 21 ani (100 ani omenesti).
S`ar putea sa fie din cauza varstei. Te rog sa te asiguri, mai intai, ca nu sufera de vreo boala. Poate i`ai dat oase si s`ar putea ca unul sa-i fi ramas in cerul gurii sau chiar in gat (pisicii mele i s`a intamplat), dar atunci ar fi avut si probleme cu hranirea. Cel mai indicat ar fi sa o duci la un medic veterinar pentru un consult.
Este poate prea batrana sau este racita.O doare gatul, este ragusita.Consulta un medic veterinar.Chiar te rog.Fa un bine unui animal ca este si el neajutorat.Multumesc.
Pisicuta ta este cam batrana, indicat ar fi sa mergi cu ea veterinar sa iti explice el care sunt cauzele succes!
Cel mai probabil e varsta pisicii.E o pisica foarte batrana si cred ca de aia nu poate sa miorlae
Multumesc pentru raspunsuri.Astazi este bine, e vioaie si miauna din nou.Cred ca ieri,a avut un cosmar cand era singurica in balcon si nu a avut cine s-o calmeze(de aceea se uita pe geamuri, ceea ce azi nu se mai intampla, dat fiind faptul ca pisicile au o memorie de 16 ore) si o fi mieunat vreo 2 ore, iar pe urma era pre obosita pentru a mieuna.